50 Cent

50 Cent si succesul sau

50 Cent, in varsta de 40 de ani, este un rapper american, care a ajuns cunoscut in intreaga lume prin albumul sau de debut „Get Rich Or Die Tryin’”, care, impreuna cu cel de-al doilea album al sau „The Massacre”, s-a vandut in peste 21 de milioane de exemplare, castigand numeroase distinctii.

In 2002, Eminem a ascultat o copie a albumului „Guess Who’s Back?”, primind CD-ul prin intermediul avocatului lui 50 Cent, care lucra cu managerul lui Eminem – Paul Rosenberg. Impresionat de album, Eminem l-a invitat pe 50 Cent in Los Angeles, unde i-a facut cunostinta cu Dr.Dre. Dupa ce a semnat un contract de 1 milion de dolari, 50 Cent a lansat un mixtape „No mercy, No Fear”.

50 Cent este mai mult decat un rapper. Desi castigator al premiilor Grammy, 50 Cent a vandut mai mult de 30 de milioane de albume, acesta dezvoltandu-se si ca actor, producator dar si ca antrepenor.

Acesta a castigat numai o jumatate de miliard de dolari prin incheierea unei afaceri cu compania Glaceau. Aceasta intelegere ar putea fi cea mai mare afacere din istoria hip-hop-ului. De asemenea, rapperul a anuntat ca si-a marit averea prin inchierea unei afaceri in valoare 78 milioane de dolari cu Frigo Revolutionwear, o companie de lenjerie intima.

„Daca ai vedea de unde am plecat si unde am ajuns acum, nu vei crede prin cate incercari am trecut”, declara 50 Cent, pe numele sau real Curtis Jackson.

Intr-un interviu pe care acesta l-a sustinut, 50 Cent descrie cum interviurile de afaceri nu au nicio valoare pe langa amenintarile cu care s-a confruntat, si ca o persoana nu poate fi judecata in functie de niveul educational pe care il are. Acesta spune ca a intalnit oameni care evalueaza nivelul de inteligenta a unei persoane indiferent daca aceasta are studii de licenta sau masterat. 50 Cent spune ca scoala nu te invata sa ai instincte, si nici nu te invata sa fii mai puternic in viata. Persoanele cu scoala detin bine informatiile, insa nu le traiesc cum trebuie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *