Sprancene

Afla care este noul tren al acestei veri – sprancenele colorate

Pleoapele culoarate ca un curcubeu devin un nou trend, dupa ce mai multe celebritati, cum ar fi Miley Cyrus au fost surprinse cu un astfel de machiaj. Dar se pare ca nu doar pleoapele striga dupa culoare, ultimul trend adevarat fiind insa spancenele colorate.

Aceasta tendinta a aparut pentru prima data pe podiumurile din New York care prezentau tinutele de primavara/ vara 2015. Aceasta tendinta a impins ca sprancenele si ochii modelelor sa fie vopsite in culorii vii, cu tonuri de alabstru, roz si mov. Acest concept a fost ulterior preluat de fanii de moda care au asaltat retele de socializare cu fotografii si videoclipuri in care au scos in evidenta acest timp de machiaj.

Daca incerci sa-ti faci un astfel de machiaj acasa, cel mai simplu mod de a obtine aceasta combinatie este sa fii creativa cu umbrele de fard decat sa iti vopsesti sprancenele. In primul rand, trebuie sa te asiguri care este forma pleoapelor si a sprancenelor tale, dupa care te poti apuca sa-ti fardezi ochii si sprancenele dinspre interior spre tample, dandu-le cu ceara sau de ce nu, sa iti mai aranjezi sprancenele acolo unde crezi ca este cazul.

Expertul in frumusete Kristen Leanne recomanda folosirea a doua culori si amestecarea acestora pe spranceana pentru a obtine un efect suplimentar cat mai unic. De asemenea, aceasta recomanda folosirea unui creion pentru a-ti mai picta cateva fire de par acolo unde este cazul dar si pentru a obtine un look cat mai natural. Vloggerul Kaylyn Phu sugereaza folosirea unui dermatograf alb de ceara in locurile unde ai goluri la sprancene, inainte de a aplica fardul colorat, rezultatul final fiind unul mai delicat.

Odata ce ai aplicat toata culoarea pe suprafata sprancenelor, este timpul sa netezesti aspectul fie prin indepartarea excesului de culoare folosind un tampon din bumbac fie prin netezirea marginilor ramase in exces cu ajutorul unei pensule anticearcan. Si uite asa obtii un look cool de vara.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *