termostat salus

Afla cum poti sa mentii temperatura ideala in locuinta chiar si cand esti plecat

Imi amintesc si acum cum era inainte ca tehnologia sa fie evoluat si sa atinga un nivel atat de avansat precum cel din ziua de astazi. Mai ales in timpul iernii, cand zapada era pana la brau si stiai ca trebui sa te intorci acasa, sa faci focul in soba sau sa pornesti centrala si sa astepti sa se incalzeasca in casa.

Dar acum, fiecare are posibilitatea de a cumpara diverite tipuri de sisteme de incalzire, care mai de care mai eficiente si mai bune. Recent am aflat de la un prieten care mai mereu e plecat din oras cu afaceri ca si-a cumparat un termostat modern care ii permite sa regleze temperatura centralei prin internet.

Mi s-a parut ceva destul de interesant si am si efectuat o cautare pe internet pentru a vedea despre ce este vorba.

Sistemul iT 500 termostat controlat prin internet – avantajele pe care le ofera acesta

Mai auzisem si inainte de Salus Controls, un brand renumit ce distribuie sisteme de control al temperaturii din locuinta sau de la locul de munca, insa nu am avut curiozitatea sa ma documentez in privinta acestuia.

De cand mi-a zis prietenul meu de acest iT 500 termostat controlat prin internet,  m-am gandit serios sa aflu despre ce este vorba si sa imi cumpar si eu unul. Bineinteles, nu planuiam sa fac asta decat abia dupa ce ma convingeam ca este intr-adevar eficient si convenabil.

In dotarea acestui termostat, intra 3 sisteme de comanda, iar modalitatea de conectare si controlare a temperaturii se face fie prin intermediul unui smartphone, fie a unui laptop. Este absolut necesar sa ai acces la internet pentru a face vreo modificare. Acesta este un sistem wireless de 868 Mhz.

termostat salus

  • Sistemul iT500 controlat prin internet este eficient pentru o singura zona de incalzire. In cazul in care se doreste incalzirea a doua sau mai multor zone, este neccesar un senzor iT300, care se gaseste pe saluscontrols.ro.

Dupa parerea mea acest model de termostat ce se poate controla prin internet este una dintre cele mai geniale inventii. Ce poate fi mai reconfortant decat sa stii ca atunci cand te intorci acasa dupa o anumita perioada poti face in asa fel incat locuinta ta sa fie calduroasa si primitoare fara prea mult efort?

In acest fel, orice calatorie este mai linistita, pentru ca nu trebuie sa iti mai faci griji ca vei indura un frig insuportabil pana vei face focul in soba sau pana vei porni centrala. Mai mult decat atat, achizitionarea unui astfel de sistem te va scuti si de cheltuielile in plus la caldura.  Pentru ca poti regla tempertura din locuinta de la distanta sau chiar sa o opresti cand doresti, facturile vor fi mai mici.

Daca vei intra pe saluscontrols.ro, in sectiunea destinata acestui tip de termostate, vei vedea ca acestea au un aspect estetic foarte placut si modern. Astfel ca il vei putea atasa pe peretele unei camere fara a fi nevoie sa il ascunzi din cauza ca ar parea inestetic.

De asemenea, ai ocazia sa afli mai multe informatii despre modul de utilizare, despre instalare sau alte astfel de detalii, tot in cadrul site-ului mentionat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *