Afla cum te ajuta laptisorul de matca

In ziua de astazi3_mare_laptisor in botci, fertilitatea si virtilitatea sunt niste subiecte foarte des adoptate. Exista foarte multe probleme care se confrunta cu probleme de acest fel.

Laptisorul de matca este podusul sau alimentul considerat miraculos si care este responsabil. El are consistenta asemanatoare cu cea a laptelui condensat de culoare alb-galbui si cu o textura putin gelatinoasa. El este hrana matcii care traiesti aproximativ 6,7 sau 8 ani. Larvele albinelor se hranesc cu patisor de matca pana cand ating varsta de 3 zile si albinele traiesc o perioada intre 4 si 6 saptamani.

De fiecare data se gasesc alte intrebuintari ale laptisorului de matca. El este alimentul minune care aduce foarte multe beneficii organismului. Iata cateva dintre beneficiile laptisorului de matca:

In primul rand, se poate face o cura pentru stres cu ajutorul laptisorului de matca. El are un bogat continut de triptamina, un acid aminat care este necesar sintetizarii serotoniei. Aceasta are rolul de a asigura o buna functionare a creierului asigurand totodata calitatea somnului. Pentur a scapa de stres trebuie, in primul rand sa ne odihnim. Trebuie sa iei laptisor de matca de 2-4 ori pe an. Se ia dimineata, pe stomacul gol, timp de 20 de zile.

Un alt lucru foarte important este faptul ca laptisorul de matca este foarte bun pentru imunitate. El a fost folosit din totdeuna ca si remediu pentru intarirea imunitatii. El este un puternic antioxidant foarte bogat in vitamine, acizi grasi, flavonoide si proteine. Este bine sa faci cate o cura cu laptisor de matca, mai ales in momentul in care se schimba anotimpurile. Se ia, de asemenea, pe stomacul gol timp de 20 de zile.

Un alt beneficiu pe care il aduce consumul de laptisor de matca este acela ca combate oboseala. El are un aport foarte mare de vitamine, minerale, acizi aminati esentiali si aceticolina (un neurotransmitator cu rol important pentru sistemul nervos central si sistemul nervos periferic stimuland activitatea musculara)

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *