Calorii din alcool

Cand iti doresti sa slabesti nu trebuie sa consumi alcool, stiai asta? Arderile de grasime din organism sunt determinate de ritumul metabolic pe care il ai. In orice cura de slabire, ni se recomanda hidratarea sau consumul de lichide. Aceasta poate fi o adevarat capcana deoarece nu trebuie sa consumam sucuri de nici un fel (ma refer la cele cumparate) dar si la bauturile alcoolice. Toti nutritionistii recomanda evitarea totala a alcoolului in timpul dietei. Iata ce efecte nocive are alcoolul asupra organismului:

Alcoolul favorizeaza pierderea masei musculare. Bauturile alcoolice scot homonul stresului din organism. Acest lucru favorizeaza pierderea masei musculare si dezvoltarea celulelor si depozitelor adipoase.

Din moment ce consumul de alcool favorizeaza pierderea masei musculare, va diminua capacitatile metabolice de a arde grasimile. La barbati, alcoolul poate miscosa secretia de testosteron. Acest hormon este esential pentru realizarea arderilor depozitate adipoase. De asemenea, consumul de alcool opreste organismul sa elimine tesuturile grase.

Sunt sigur ca ati observat ca daca consumati alcool va creste pofta de mancare. Din moment ce consumi bauturi alcoolice organismul va apela la depozitele de grasime pentru a-si putea procura energia. De aceea vei simti o nevoie sa mananci dupa ce ai baut alcool.

Trebuie sa stii ca un corp hidratat nu inseamna sa consumi alcool ci trebuie sa te hidratezi cu apa. Majoritatea oamenilor consuma alcool datorita faptului ca asa considera ei ca pot socializa mai bine. Intalnim consumul de alcool la masa in familie, la o iesire cu prietenii in oras, intr-un club, la un eveniment. Consumul de acool este pentru multe persoane o modalitate de a se relaxa sau o modalitate de a „uita” de problemele zilnice. Aceasta este doar un mit. Nu ai cum sa uiti de probleme daca consumi alcool. Nu vei face decat sa te trezesti dimineata cu o stare urata si problemele bineinteles, vor ramane aceleasi.

One comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *