obiceiuri alimentare

Ce spun despre tine obiceiurile alimentare

Suntem tot timpul atenti la limbajul corpului, la maniere si la ceea ce spunem pentru a face o impresie buna. Fara sa vrem insa, uitam sa tinem sub control si modul in care servim masa. Se pare ca obiceiurile alimentare, in special modul cum o persoana mananca, poate spune foarte multe despre personalitatea sa. Sa vedem care ar fi aceste aspecte mai in detaliu.

Daca iti place sa mananci repede …

Poti da impresia ca esti o persoana care nu are un echilibru atunci cand vine vorba de stabilirea prioritatilor. Cei ce mananca rapid sunt considerati oameni care termina totul mai repede, fie ca este vorba de deadline-uri la munca sau de lucruri facute pe langa casa. Cu toate acestea, a manca foarte repede poate fi daunator pentru sanatate, asa ca mentineti un ritm potrivit.

Daca mananci mai incet …

Cei care mananca mai incet sunt considerati a fi persoane carora le place sa savureze orice experienta pe care o au in viata. La fel ca si in cazul mancarii, cand savurarea fiecarei inghitituri ii determina sa le ia mult mai mult timp decat altora pentru a termina masa, la fel abordeaza si situatiile in viata, bucurandu-se de fiecare experienta pe care o traiesc. Pot fi privite si ca persoane egoiste, care nu prioritizeaza nevoile altora si se pun pe ei insisi pe primul loc.

Daca te adaptezi dupa ritmul comesenilor …

Aici sugestia este ca astfel de persoane se adapteaza foarte usor in orice situatie. Fie ca este vorba de o noua echipa cu care lucreaza, fie ca apar schimbari diverse in viata lor, reusesc sa se plieze si sa se descurce oricand. Astfel de persoane sunt considerate prietenoase si sociabile, persoane de-a dreptul populare care pot uneori sa puna pe ceilalti pe primul plan, in detrimentul lor.

Daca experimentezi cu mancarea …

Se pare ca in acest caz esti o persoana deschisa la nou, la provocari si experimente diverse. Esti o persoana activa ce are nevoie tot timpul de ceva in plus, de responsabilitati multiple pentru a putea merge inainte. Te incadrezi in categoria persoanelor foarte bune la multitasking, dar poti avea de suferit pe partea de prioritizare.

Acum ca stii cateva detalii, in care categorie de incadrezi? Daca stilul pe care il ai nu iti place sau nu il consideri favorabil, poti oricand sa il schimbi. Legatura dintre obiceiurile la masa si personalitate este destul de puternica, astfel va trebui sa te acomodezi cu ceea ce este mai potrivit pentru tine, dar si pentru a-i impresiona si pe ceilalti intr-un mod placut.

One comment

  1. mie imi pl sa mananc incet..lumea imi spune asta tot timpul, ca mananc prea incet. dar e vb ca ma simt mai bine si nici nu iau in greutate la fel ca ceilalti. e un truc al meu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *