Ce trebuie sa faci pentru a avea un machiaj rezistent

Dupa ce realizam un machiaj, acesta poate arata impecabil in primele ore, insa, dupa o zi de munca sau de stat in soare se poate transforma intr-un adevarat dezastru. Sa nu mai vorbim de momentele in care dorim sa ne realizam un machiaj cat mai rezistent. Acest lucru se poate face chiar la tine acasa, daca stii tehnicile si trucurile de care trebuie sa profiti atunci cand vrei sa ai un machiaj rezistent intreaga zi.

In primul rand, un factor foarte important este pregatirea tenului. Aceasta incepe cu demachiere, care se efectueaza in fiecare zi, cu exfolierea tenului si hidratarea lui. Se foloseste o crema lejera care se lasa sa intre in piele. Dupa ce intra toata crema in piele, putem incepe machiajul folosind o baza pentru machiaj. Asa putem facem machiajul sa fie mai rezistent.

Pentru ca machiajul sa fie mai rezistent trebuie sa folosim doua straturi de fond de ten. Primul trebuie sa fie foarte subtire, se lasa se usuce dupa care mai aplicam unul la fel de subtire in favoarea unui strat gros de fond de tine. Asa veti obtine o durabilitate mai mare a machiajului.

Dupa aplicarea fondului de ten, secretul unui machiaj rezistent consta un aplicarea unei pudre, care poate fi translucida. Aceasta va crea un chip si un ten mult mai bine definit, iar produsele vor rezista mai mult timp.

Persoanele care au un ten uscat ar trebui sa foloseasca creme pigmentate. Urmatorul pas pentru a obtine un machiaj rezistent este sa aplici un corector mai inchis decat nuanta pielii tale, in zona cearcanelor si ale petelor de pe ten. Pentru aplicarea fardului de obraz, specialistii recomanda utilizarea unui fard cremos si apoi un alt strat de fard pudra care sa fixeze machiajul. Astfel, veti fixa foarte bine pudra pe ten si nu va veti confrunta cu stergerea machiajului.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *