Ce trebuie sa faci pentru a nu rata oportunitatile vietii

Uneori viata iti ofera anumite oprtunitati unice de care poti avea parte doar odata in viata. Si de acea este bine sa nu le scapi din ochi si sa profiti mereu de ele.

In primul rand oportunitatile pot veni din persepectiva carierei. Nu se stie niciodata ce poti realiza cu ajutorul liceului, a facultatilor si a anumitor cursuri. De asemenea daca ai ocazia participa la cateva cursuri. Niciodata nu stii destule, se spune ca toata viata inveti. Asa ca nu le rata.

Cariera este foarte importanta. Daca te uiti bine in jurul tau realizezi ca totul se invarte in jurul banilor. Oamenii se plang ca nu le mai ajun banii de mancare, de cheltuieli, ca viata este grea. Trebuie sa iei lucrurile din timp pentru a nu ajunge sa te plangi si tu mai tarziu. Mai ales daca iti doresti o casnicie frumoasa si fericita. Stii bine ca dragostea nu trece prin stomac si nici copii nu se cresc din puf.

Asa ca este bine ca inca din timp sa iti construiesti anumite lucruri ale tale. Cu cat incerci mai multe lucruri noi cu atat ai mai multe sanse sa gasesti ceva mai bun. Oportunitatile se pot ivi de oriunde. Tu trebuie sa doar sa deschizi ochii larg si sa sa spui da. Nu amana si nu spune ca o sa mai fie ocazii.

Unele ocazii nu se mai intorc. Ori iei o decizie din prima ori nu. Un alt exemplu este legat si de marea dragoste. Sa zicem ca mergi intr-o vacanta in America si acolo ai norocul sa iti intalnesti marea iubire. Si ea iti cere sa ramai acolo. Cam complicat nu? Gandeste-te ce pierzi daca pleci din tara ta si ce castigi acolo. Totusi e vorba de America, tara tuturor posibilitatilor. Poti sa iti faci si o cariera de vis dar si alaturi de marea ta dragoste.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *