CK

Cele mai cunoscute firme de imbracaminte

Cand vine vorba de vestimentatie, fiecare are un stil personal pe care il abordeaza. In ziua de astazi mai totul trebui sa fie „de firma” pentru a ii impresiona pe ceilalti. Dar de cele mai multe ori cel mai bucuros esti tu. Daca esti o persoana pentru care conteaza foarte mult cum te imbraci si de la ce firma sunt aceste haine probabil ca ai auzit de aceste branduri.

Calvin Klein

Calvin Klein Inc este o casa de moda infiintata de Calvin Klein, un designer de moda american. Sediul companiei se afla in Midtown Manhattan, New York. In momentul de fata compania este detinute de Philips Van Huesen. Calvin Klein a fost initial cunoscut pentru costumele si sacourile sale. Mai tarziu compania s-a axat si pe echipamente sportive si lenjerie.

De asemenea brandul include elemente vestimentare, parfumuri, accesorii pentru casa si cosmetice. Datorita pierderilor financiare piata parfumurilor si cosmeticelor a avut de suferit.

Hugo Boss

Hugo Boss AG este o companie de moda cu baze in Germania. Totul a inceput in Metzingen, Germania in anul 1924. Dupa ceva timp de cand a fost infiintata compania, aceasta a dat faliment. In anul 1931, compania a repornit in afaceri cu 6 masini de cusut  si a ajuns in ziua de astazi sa detina mai bine de 300 de magazine oficiale si peste 1000 de magazine detinute in sistem de franciza. Compania este prezenta in 124 de tari la nivel global. Centrele de productie sunt impanzite peste tot in lume. In Europa sunt fabrici in Italia, Polonia, Germania si Turcia. Compania este impartita in mai multe sectiuni. Cea care generaza cele mai multe vanzari este Boss Black cu un total de 68 de procente. Boss Orange partea companiei care se ocupa de denim realizeaza 17 procente din vazarile totale, restul procentelor fiind obtinute de Boss Selectrion Boss Green si Boss Hugo.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *