F1

Cele mai mari evenimente sportive

Sportul este o pasiune pentru foarte multi oameni. De fiecare data cand se desfasoara o competitie sportiva oamenii sunt atrasi in numar foarte mare cu dedicatie si entuziasm. Sunt foarte multe sporturi jucate in ziua de astazi. Diferite versiuni ale aceluiasi sport sunt impanzite in toate colturile lumii. Printre cele mai mari evenimente sportive am putea enumera:

National Basketball Association (NBA)

Basketul este un sport destul de apreciat la nivel mondial si este unul din cele mai bine vazute si cele mai placute sporturi. Aceasta asociatie a fost infiintata in anul 1946 pe data de 6 iunie in New York, SUA. Cu timpul aceasta liga a crescut si a ajuns la statutul din ziua de astazi. In total sunt 30 de chipe care sunt prezente in Liga. Din aceastea 29 sunt din SUA si doar una este din canada.

The Championships, Wimbledon

Tenisul este un sport care devine din ce in ce mai cunoscut in ziua de astazi. Este considerat de multi ca fiind un sport complet, intrucat pune in miscare toti muschii corpului. Pe langa acest lucru, psihicul la randul sau este stimulat. Competitia sportiva de la Wimbledon a inceput inca din anul 1877 si este  cel mai vechi campionat din istoria tenisului profesionist. Popularitatea acestui campionat este de neimaginat. La fiecare editie sunt impartite premii de peste 34 milioane de dolari.

Formula 1

Sportul cu motor a fost mereu unul care a atras atentia si interesul oamenilor de pretutindeni. Adrenalina si mirosul de cauciucuri arse au fost mereu elementele care au determinat oamenii sa asiste la aceasta competitie. In fiecare an Formula 1 este unul din cele mai urmarite evenimente sportive. Echipele si soferii participanti se lupta in fiecare editie pentru a deveni cei mai buni, cei mai rapizi, cei mai priceputi in lumea motorsportului. De asemenea, este unul in cele mai bogate sporturi, sumele vehiculate in aceasta competitie fiind cu adevarat impresionante.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *