polar-bear

Cele mai periculoase animale din lume

De cele mai multe ori cand ajungi sa vezi un animal nu ai de unde sa stii ce poate face, cat este de periculos sau daca il poti lua pe post de animal de companie. Nici in privinta dimensiunii acestora nu te poti pronunta. De exemplu un tantar poate fi cauza pentru sute de morti in feicare an.

Tantarii

Aceste insecte mici pot fi cauza pentru mii de morti in feicare an. Potrivit unui studiu realizat, tantarii sunt vinovati pentru moartea a doua milioane de oameni in fiecare an. In principal acestia ajung sa moara din cauza malariei. Dengue, West Nile, Febra galbenna, toate sunt boli purtate de tantari. Un alt lucru care adauga elementului pericol este acela ca tantarii se inmultesc foarte repede si sunt o adevarata problema atat pentru oameni cat si pentru animale.

Elefantul African

Elefantii par fi destul de draguti si prietenosi, dar in realitate acestea pot deveni foarte agresivi si sa distruga totul in jur. Creierul de 5 kilograme, trompa si urechile lor mari sunt elementele care ii dau o anumita notorietate. Elefantii sunt foarte inteligenti si uita foarte rar ce se intampla, de aici si zicala ai memerie de elefant. Urechile lor pot capta sunete chiar si de la o mila distanta. Elefantii pot confrunta chiar si cei mai feroce lei, asta pentru ca sunt foarte mari. De cele mai multe ori acestia sunt imprevizibili si pot ataca fara motiv.

Ursul Polar

Ursii polari sunt la randul lor adorabili, dar in realitate pot fi deosebit de periculosi. Pot ajungel pana la o greutate de 300 de kilograme si sunt cei mai mari ursi din lume. Acestia ar putea decapita un om printr-o singura miscare. Ursii polari sunt nativi zonelor arctice. Dintre toate speciile de animale ursul polar este printre cei mai mari carnivori, meniul lor incluzand mai mereu carne.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *