unfriend

Cui sa dai unfriend pe Facebook

Pe renumita retea de socializare poti avea sute sau mii de contacte. Se includ aici prietenii, membrii familiei, cunostintele si multi altii. Exista unii cu care abia vorbesti sau interactionezi, in timp ce cu altii discuti mai des, pentru ca sunt amuzanti sau posteaza lucruri amuzante. Exista insa unele postari care sunt de-a dreptul enervante. Ce facem in legatura cu asta? Iata in continuare cateva sugestii despre cei ce ar trebui inlaturati din lista de prieteni de pe Facebook.

Persoanele triste – se plang in continuu despre cat de greu le este, despre cum ii afecteaza situatiile din viata. Toate postarile lor au legatura cu asta, parca ar incerca sa atraga atentie si simpatie prin citate si fotografii triste. Nu ai nevoie de asemenea negativitate pe wall, deci Unfriend!

Fotograful – nu ti-ai fi imaginat niciodata ca daca ai facut un compliment si ai apreciat o fotografie de-a lui/ei asta ar insemna ca iti va inunda wall-ul cu fotografii. Captureaza fiecare moment din viata lor si il posteaza pe Facebook: locuri prin care merg, lucruri pe care le mananca – stai si te gandesti ca daca ar fi fost platiti pentru fotografiile pe care le fac, ar fi fost milionari deja.

Rudele fostului/fostei – poate ca a fost doar o iubire de-o vara, sau chiar mai mult. Nu vrei insa sa vezi tot timpul fotografii cu fostul/fosta si sa afli detalii despre vacantele pe care le-a petrecut in familie. Se subintelege ca nici fostul/fosta nu au ce cauta in lista de prieteni de pe Facebook, decat daca iti doresti neaparat asta.

Cel ce da invitatii – nu conteaza ca abia va cunoasteti, iti trimite invitatii la evenimente, jocuri, petreceri, cereri de jocuri si cate altele. Devine de-a dreptul agasant la un moment dat.

De asemenea nu au ce cauta in lista de prieteni strainii, cei ce lasa comentarii prea multe sau asa-numitii colectionari de prieteni care parca incearca sa bata recordul la numarul de prieteni. Ai prin urmare o lista a persoanelor carora ar trebui sa le dai unfriend. Daca dupa ce le-ai dat unfriend consideri ca vei primi din nou cerere de prietenie din partea lor, blocheaza-i si scapa de postarile lor enervante.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *