Cum alungam mahmureala

Cu totii trecem la un moment dat, mai devreme sau mai tarziu, printr-o stare de mahmureala in care nu avem chef sa facem absolut nimic. Aceasta este una dintre cele mai grele „boli” care dureaza aproximativ o zi. In timpul in care suntem mahmuri nu mai vrem nimic si promitem ca nu vom mai bea niciodata. Sigur, aceste lucruri nu se vor intampla. Nu vom mai bea pana cand ajungem la o alta petrecere unde vom fi tentati sa bem din nou, sa revenim in aceeasi stare de mahmureala si mai apoi sa promitem din nou. Si tot asa. Exista insa, cateva alimente care ne pot ajuta sa combatem starea de mahmureala si pe care este posibil sa le avem in casa.

Varza cruda dar si muraturile sunt cele care ne pot scade starea de sete si deshidratare pe care o avem in timpul in care suntem mahmuri. Castravetii murati sunt o adevarata solutie care ne ajta sa iesim din starea de mahmureala. Datorita aportului de vitamina A, K, potasiu, fier, calciu iar acestea te vor ajuta sa scapi de mahmureala.

Ouale te vor ajuta de asemenea sa scapi de mahmureala. In momentul in care bei, organismul tau va elibera o anumita substanta toxica care iti va da acea senzatie de mahmureala. Aceasta substanta se numeste acetaldehida. Ouale contine substantele necesare incat sa te scape toxine si de starea de mahmureala.

Alcoolul va deschidrateaza foarte mult organismul, de aceea este nevoie sa bei cat mai multa apa dupa ce consumi alcool. Chiar daca exista mituri cum ca daca bei apa dupa ce ai consumat alcool, vei reveni in aceeasi forma de ameteala, trebuie sa consumi cat mai multa apa, sa te hidratezi si asa vei scapa de mahmureala. Incearca apa cu lamaie. te vor ajuta de minue si vor avea efecte miraculoase.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *