Cum sa cumperi actiuni IMAX in trei minute si trei pasi simpli!

IMAX Corporation (simbolul ticker: IMAX) este o companie globala specializata in tehnologia de proiectie si entertainment cinematic. Compania este cunoscuta pentru ecranele sale IMAX mari care ofera o experienta de vizionare unica pentru filmele acele cu un buget imens si cu productii de calitate. 

Compania dezvolta si furnizeaza echipamente si tehnologie pentru cinematografe, inclusiv proiectoare si sisteme audio de inalta calitate, pentru a oferi calitatea IMAX la un nivel global.

Multe dintre filmele de succes si productiile de calitate sunt disponibile in format IMAX. Acestea pot include filme de actiune, aventuri, documentare si chiar productii de divertisment pentru copii. IMAX are o prezenta extinsa la nivel global, cu cinematografe in peste 80 de tari. Toti oamenii din intreaga lume pot experimenta tehnologia si calitatea IMAX. 

Afla de aici cum sa cumperi actiuni IMAX in trei pasi simpli! 

O platforma cunoscuta pe care o poti folosi pentru a investi in acest tip de actiuni este eToro. Aceasta este recomandata din mai multe motive. Este accesata de peste 25 de milioane de investitori. La nivel global exista peste 30 de milioane de utilizatori care folosesc aceasta platforma. In cadrul ei exista peste 3000 de companii de unde poti achizitiona actiuni. Poti cumpara actiuni de la bursele de top ale lumii, fara a plati insa un comision. Nu exista vreo limita atunci cand vine vorba de volumul de tranzactionare. 

Cum cumperi actiuni IMAX in trei pasi simpli?

  1. Creeaza un cont de tranzactionare la eToro 

Un formular de inregistrare simplu, iti setezi contul si confirmarea vine de indata.

  1. Faci o depunere 

Alimenteaza contul pentru a putea cumpara actiunile dorite. Depozitul minim in Romania este de 100 de dolari

  1. Cumpara actiuni 

Gata! Acum poti sa cumperi actiuni IMAX si sa descoperi avantajele!

Care sunt avantajele tale daca alegi sa tranzactionezi pe eToro 

Pentru inceput este bine sa eviti cu orice pret orice risc. Poti sa folosesti un cont demo gratuit. Vei primi 100.000 USD pentru a avea un portofoliu virtual, putand astfel a tranzactiona pentru pura ta exersare. Vorbim de o platforma care are avantaje de care ar trebui sa stii cont, sa le ai in vedere. Ai comision zero si nu se percepe vreun comision la volumul de tranzactionare. 

eToro este acea platforma din care poti invata mai multe despre fiecare actiune sau moneda in care planuiesti sa investesti. Academia cu acelasi nume te ajuta sa te pui la curent cu acest domeniu si sa iti imbunatatesti aptitudinile in ceea ce priveste tranzactiile, vei ajunge chiar sa intelegi dinamica actiunilor la bursa si sa devii expert.

Pentru a ajunge la acele rezultate exceptionale ai nevoie de ghidare, de informatii, asadar alege ca ghid aceasta platforma care contine detalii de maxim interes. Vezi pe larg aceste aspecte si nu mai amana procesul. Vei gasi ajutorul pe care il cauti si vei putea investi in ceea ce te intereseaza. Conteaza pe eToro pentru ghidare si sfaturi profesionale din lumea tranzactiilor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *