distanta

Cum sa faci sa mearga o relatie la distanta

Orice relatie trece la un moment dat printr-0 faza in care cei doi sunt separati o perioada. Aceste momente aduc in discutie marea problema: cum sa faci sa mearga relatia la distanta. Fie ca esti casatorit/a sau nu, distanta nu trebuie sa fie un impediment.

Comunicarea este de cele mai multe ori secretul pentru a putea face sa mearga o relatie la distanta. Chiar daca partenerul este departe, nu inseamna ca nu mai face parte din viata ta, ca nu iti poate asculta problemele, ca nu iti poate da sfaturi si asa mai departe. Daca nu discutati despre asta, nu se poate rezolva nimic. Comunicarea ajuta de asemenea la consolidarea increderii si intarirea atasamentului emotional. Asa ca ia telefonul si vorbeste! Spune-i partenerului/partenerei cat de mult ii simti lipsa.

Increderea este de asemenea o parte esentiala a unei relatii. Atat barbatii cat si femeile, cand sunt intr-o relatie, pot deveni suspiciosi si cicalitori. Pentru a face relatia sa mearga, trebuie sa ai incredere in partener. Cu cat te indoiesti mai mult si arati suspiciune, cu atat il vei rani mai mult.

Sinceritatea este cea mai buna politica. Ce rost ar avea sa va mintiti? Daca o privesti ca pe o cale de scapare, gandeste-te ca te vei afunda intr-un labirint de minciuni care iti va fi foarte defavorabil pe viitor. Faptul ca partenerul este departe nu este o scuza sa ii ascunzi diverse lucruri. Impartaseste sentimentele si gandurile tale cu partenerul si discuta orice problema crezi ca merita atentie.

Asadar, da. Relatiile la distanta pot sa functioneze, dar numai daca partenerii intr-adevar isi doresc asta. Multa lume considera ca nu este posibil, cu toate acestea nu este adevarat. Pentru o astfel de relatie fiecare zi este o provocare. O provocare a vointei, a dorintei de a fi inapoi impreuna si de a gasi fericirea. Doar sentimentul de frica si lipsa de securitate va impiedica sa aveti o viata frumoasa impreuna. O privire asupra imaginii de ansamblu, in care sunteti totusi impreuna, va va convinge si va va face sa vedeti lucrurile intr-o lumina pozitiva.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *