stailer

Cum sa stabilesti programarea la salon in doi pasi si 3 miscari sau altfel spus, cu Stailer

Desi pare banal, sa iti faci o programare la salonul de infrumusetare a devenit un task in plus care luna de luna te streseaza. Pentru ca uiti sa faci asta si te grabesti sa gasesti un loc in agenda salonului la care te interseaza. Pentru ca primesti un refuz si trebuie sa cauti destul de mult pana gasesti pe cineva disponibil. Frustrant? O poate confirma orice barbat ce are barba neingrijita sau orice femeie care se grabeste sa ajunga la epilat. Daca si tu esti unul din cei care relationeaza cu un astfel de scenariu, intelegi cel mai bine.

Stailer, o platforma interesanta si recent lansata, promite sa fie un real ajutor pentru publicul larg. Acum vizeaza lista de saloane din Cluj-Napoca, insa nu mare trebuie sa ne fie mirarea ca in viitor sa se extinda si sa fie un instrument activ pentru toti cei din tara, mai ales din marile orase. Concret, stailer.ro aduna in acelasi loc pe cei care ofera servicii de beauty si cei interesati de acestea.

Un cont aici si poti oricand sa iti actualizezi agenda virtuala

Avem digitalizare la diverse servicii, telefoane inteligente, Siri, avem aplicatii la indemana, ce pot fi gratuit utilizate pentru a cumpara diverse servicii. Nu ar fi la fel de bine sa existe si un instrument potrivit pentru a putea programa vizitele la salon? Atunci cand esti in cautarea unui salon de infrumusetare Cluj poti accesa stailer.ro pentru a crea un cont de utilizator.

Avantaje? Ai o multime, caci a fost gandita drept o platforma tip agenda virtuala, complexa, insa usor de utilizat. Concret, poti cauta, gasi salonul si serviciul dorit, programezi, setezi reminder, anulezi etc. Este atat de usor!

Un astfel de tool este util atat pentru barbati, cat si pentru femei, poti alege serviciul dorit intre tuns, styling, poti programa vizita la salon si daca doresti manichiura, pedichiura, make up, masaj, printre altele.

In 2021 actualizeaza modul in care faci lucrurile

Ai fi uimit cat timp poti economisi daca mergi pe varianta de digitalizare, daca lucruri marunte precum a face o programare la salon le lasi in seama unor variante moderne. Online-ul oricum s-a dovedit a fi un instrument mai util pentru aproape orice – sa cauti info despre un serviciu sau un prestator de serviciu spre exemplu. Acum online-ul iti aduce si platforme de genul stailer.ro pentru a optimiza modul in care faci cautarile.

In 2021 iti poti propune sa fii mai modern, mai deschis la nou caci nu ai nimic de pierdut. Ca tot vorbeam despre avantaje, ei bine un cont pe o platforma de genul te ajuta sa fii mai flexibil, dar si mai rapid, sa nu mai depinzi de un program al unui stilist, pentru a putea suna si programa ora si ziua vizitei tale.

Descopera la Stailer toate aceste avantaje. Caci daca ai timp de pierdut, acela sa fie pentru relaxarea ta, nu pentru a cauta la nesfarsit, contact si date ale saloanelor de infrumusetare.

Contact:

support@stailer.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *