Sagetarrius

Cum sunt sagetatorii

Cand vine vorba de zodii, unii oameni cred in astre, altii tind sa priveasca totul cu ochi mai putin buni. Indiferent de opinia ta despre zodii si zodiace si horospcop, exita o serie de caracteristici specifice pentru fiecare  zodie in parte. Unii s-ar putea sa nu se regaseasca in aceste caracteristici, dar marea lor majoritate se vor vedea intre cuvintele de mai jos. Vorbim cu precadere despre sagetatori de aceasta data.

Sagetatorii sunt genul de persoane care duc sun stil de viata lipsit de multe griji. Felul lor de a fi modul lor de a gandi anumite elemente din vata lor, pare a fi unul destul de neobisnuit, totul fiind considerat la un moment dat o adevarata gluma. Chiar si asa, acestia stiu foarte bine ce vor de la viata lor si cum sa ajunga la rezultatele dorite.

Desi par a fi foarte copilarosi la prima vedere, acestia sunt printe cele mai atente persoane existente. Au un simt al perceptiei foarte bine desvoltat si pot pune la cap foarte multe povesti despre o anumita persoana pentru a analiza cu siguranta persoana in cauza.

De cele mai multe ori prietenii unui sagetator se vor simti jigniti sau uimit de lipsa lor de senibilitate si iubire. Adevarul este ca sagetatorii se tem foarte mult sa arate ca sunt slabi ca au o anumita slabiciune, ceea ce ii antreneaza sa dea dovada de un mecanism de aparare. Astfel acestia vor parea uneori ca sunt siguri pe ei si ca nu ii deranjeaza nimic, dar mereu vor avea ceva de ascuns.

Un sagetator va fi mereu intr-un anturaj care il va directiona inainte. Nu va privi niciodata inapoi si va incerca sa ajunga unde isi doreste cu orice pret. Una din cele mai temeri ale acestora este aceea de a fi tinuti de cineva in drumul lor de a ajunge unde isi doresc.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *