site

Cum trebuie sa fie un site bun

Orice site are un obiectiv: sa aiba cat mai multe vizualizari. Elementele cheie care fac ca un site sa fie bun din acest punct de vedere includ mai multi factori precum continut, interfata, utilitate si chiar mod de prezentare.

Dintre toate elementele, continutul este cel mai important in cadrul unui site. Trebuie sa fie un continut de calitate, pentru ca acesta este motivul pentru care utilizatorii vin pe site. Daca este un continut superficial sau scris cu greseli, vizitatorii vor pleca de pe site, la fel si in cazul in care nu sunt facute in mod constant actualizari si nu se vine mereu cu ceva nou. Continutul, pe langa faptul ca trebuie sa fie actualizat, fara greseli de nici un fel, trebuie sa fie si util si relevant pentru cititori, pentru ca in fapt reprezinta o reflectie directa a imaginii companiei care isi prezinta produsele sau serviciile prin intermediul sau.

Atractia vizuala – prima impresie conteaza nu numai in viata de zi cu zi, ci si in cazul site-urilor. Decizia de a rasfoi in continuare continutul unui site este cel mai probabil data si de modul cum se prezinta site-ul; acesta ar trebui sa fie simplu si clar, insa in acelasi timp captivant pentru ochi. Un site cu gust nu este unul plin de stralucire, de culori stridente, acestea mai degraba sunt deranjante in loc sa atraga, desi aici parerile sunt impartite.

Interfata pentru utilizatori trebuie sa fie de asemenea foarte usor de folosit, intrucat acestia nu vor avea rabdare sa invete exact cum functioneaza. Totul trebuie prezentat cat mai simplu, trebuie inclusa si o rubrica de cautare pentru a se putea gasi mai usor exact ceea ce se cauta.

Compatibilitatea pe diverse platforme si browsere este un alt lucru foarte important. Indiferent de browser, site-ul trebuie sa apara la fel, in special in cazul platformelor mobile, al caror trafic de utilizare a internetului a crescut enorm de mult in ultima perioada. Acestea au fost doar cateva elemente si inovatii ce fac ca un site sa fie bun, progresul tehnologiei aduce insa mereu noi ocazii de imbunatatire, prin urmare trebuie sa va mentineti tot timpul la curent cu noutatile.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *