Dieta alcalina

Este foarte greu sa reusesti sa ai o dieta potrivita stilului tau, sa mananci sanatos si mancare buna si sa ai si rezultatele la care te astepti. O dieta nu inseamna doar alimentati ci depinde de ceea ce mananci, de ceea ce bei, de ceea ce gandesti, ceea ce simti si de stresul pe care il acumulezi zilnic. De asemenea, conteaza foarte mult si ce nivel de energie ai in organism, de sport si de nivelul de odihna.

Esti stresata si nu ai timp sa analizezi ce si cum mananci. Nu ai suficient timp incat sa analizezi alimentele sanatoase si iti propui de fiecare data ca urmatoarea zi nu vei mai abuza si te vei apuca de o cura de slabire si detoxifiere. Asa cum tu nu ai timp sa analizezi ceea ce mananci, nici organismul sau celulele din organismul tau nu au timp sa te astepte pe tine pana te hotarasti ca trebuie sa tii o dieta.

In primul rand, este foarte important sa ai o alimentatie cat mai echilibrata pentru a avea parte de foarte multe beneficii si nu doar de slabit. O dieta si o alimentatie sanatoasa iti va creste nivelul de energie, iti va stabiliza mult mai bine sistemul imunitar, intarindu-l, vei fi mai putin predispusa sa faci boli cronice, iti reduce greutatea corporala, previne diabetul, cancerul si bolile cardiovasculare.

O dieta foarte buna si eficienta pentru organismul tau este dieta alcalina care te va ajuta sa iti rezolvi problemele digestive si de reflux gastro-esofagian, te va scapa de grasimea din organism, iti va regla nivelul de colesterol, iti rezolva problemele legate de candida, te scapa de nivelul de energie scazut, te ajuta sa invingi insomniile si sa te ohihnesti atat cat este necesar si nu in ultimul rand combate respiratia urat mirositoare si morosul neplacut al transpiratiei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *