abs

Exercitii ca sa scapi de burta

S-a dezvoltat o adevarata industrie dedicata scaderii in greutate si mai ales a reducerii burtii. Oamenii investesc bani multi in instructori si echipament de sala pentru a obtine mult-doritul abdomen plat, insa toate aceste lucruri pot fi indeplinite si prin simple exercitii efectuate acasa. Lupta cu kilogramele este una de durata, nu exista o cale foarte usoara pentru a scapa de burta mai recomandata decat exercitiile fizice. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa iti aloci o jumatate de ora de miscare zilnic. Inainte de inceperea acestei calatorii, trebuie verificata si conditia fizica, cel mai bun este sfatul medicului pentru a vedea daca nu aveti probleme cardiace sau de alta natura care ar putea sa intervina in acest tratament. Iata in continuare cateva exercitii simple, care practicate in mod regulat va vor aduce la mult doritul abdomen plat.

Alergarea – unul din cele mai bune exercitii cardiovasculare care ajuta la micsorarea burtii. Este si o cale indirecta de a reduce grasimea din jurul taliei fara a face un efort suplimentar si a solicita excesiv muschii abdominali. Alergarea si joggingul sunt exercitii benefice pentru intregul corp, reducand considerabil numarul de calorii si imbunatatind circulatia sangelui. Chiar si o rutina zilnica de alergare in masura posibilitatilor poate avea rezultatele scontate.

Inotul – un alt exercitiu eficient ce te ajuta sa scapi de grasimea din jurul taliei. Este de asemenea o activitate solicitanta, consumand un numar mare de calorii. Poti sa inoti in orice stil, va avea acelasi efect. Nu cred ca ati vazut vreun inotator bun sa aiba burta, asadar inotul practicat in mod regulat este un ajutor in plus pentru obtinerea unui abdomen plat.

„Abdomenele” – solicita muschii abdominali si te ajuta sa-ti „sculptezi” efectiv forma dorita. Te intinzi, pui mainile dupa cap, picioarele intinse si te ridici in asa fel incat sa iti lucrezi muschii. 50 de repetari zilnice sunt suficiente pentru a ajunge la nivelul dorit, exceptie facand cazurile persoanelor supraponderale sau obeze, acestea ar trebui sa lucreze mai intens si se va depune mult mai mult efort.

Desigur exista si multe alte tipuri de exercitii, acestea ar fi cele de baza, si daca va apucati de unul din aceste tipuri de miscare (sau, de ce nu, de toate, combinat) veti avea cu siguranta rezultatele asteptate.

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *