stailer

Fă o programare online la orice salon de înfrumusețare! Te ajută Stailer

Saloanele de înfrumusețare se regăsesc într-un număr mare, mai ales dacă locuiești într-o zonă populată a țării. Alegerea unui stilist care să se potrivească nevoilor tale pare o decizie grea, însă dacă ai la îndemână mai multe detalii despre mai multe saloane, vei alege mai simplu. Fă o programare online la oricare salon de înfrumusețare dorești!

Stailer este noua metodă prin care te poți programa la serviciile de înfrumusețare dorite. Este o platformă online, care îți oferă ocazia de a găsi stiliști și saloane ideale pentru tine. În doar câțiva pași poți obține o programare chiar și la salonul la care ți-ai dorit mereu să faci o vizită. Poți fi chiar primul care descoperă locul disponibil!

Saloanele de înfrumusețare disponibile pe stailer.ro depășesc numărul 1000. Așadar, cu siguranță vei găsi un salon care să îți îndeplinească criteriile de beauty și întreținere corporală. Ai ocazia de a-ți face o rezervare în saloane din peste 40 de orașe din România. În funcție de zona în care locuiești, vei găsi bineînțeles mai multe sau mai puține saloane de înfrumusețare. 

Obține o vizită la salonul preferat, fără să depui prea mult efort!

Ai două modalități prin care îți poți rezerva locul. Fie optezi pentru o programare prin aplicatia Stailer, fie prin platforma din versiunea desktop. În ceea ce privește aplicația, aceasta este gratuită și poate fi descărcată din magazinele digitale, pe sistemele de operare Android și iOS. O poți instala atât pe telefon, cât și pe tabletă.

De cealaltă parte, versiunea platformei este ideală pentru PC și laptop. Oricare ar fi dispozitivul pe care îl ai la îndemână, programarea poate fi efectuată imediat. Pașii pe care trebuie să îi urmezi sunt aceiași în ambele variante. Totuși, dacă întâmpini dificultăți în vederea obținerii programării, poți consulta ghidul video care te îndrumă pas cu pas.

Pentru a obține o rezervare a locului, trebuie să alegi locația unde dorești programarea, urmată de genul tău, serviciul de care ai nevoie, data și ora la care dorești programarea. În acest fel îți va fi afișată o listă cu toate saloanele potrivite, conform căutărilor tale. Dacă ai găsit un salon sau un serviciu, apasă pe butonul „Rezervă”. Totul este foarte simplu!

Descoperă platforma și aplicația mobilă

Înainte de a te programa, poți să te familiarizezi cu ambele metode. În funcție de dispozitivele pe care le ai la îndemână, poți începe chiar acum să testezi atât aplicația, cât și platforma. 

Beneficiile ambelor metode țin în primul rând de timpul pe care îl economisești. Acestea îți oferă posibilitatea de a analiza toate informațiile care te interesează înainte de a face o rezervare și totodată de a economisi timp privind rapiditatea programării. Rezervarea locului durează mai puțin de două minute.

Informațiile pe care le ai la dispoziție sunt alte beneficii ale platformei Stailer. Vezi păreri ale clienților, prețuri și mai multe detalii aici. Găsește salonul potrivit pentru tine și programează-te oricând, în doar câțiva pași simpli!

Contact:

support@stailer.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *