Femeile prefera barbatii maturi

Lasand deoparte faptul ca femeile sunt mai maturizate decat barbatii, ele prefera acest tip de barbati deoarece ii considera mai atragatori daca sunt maturi.

De foarte multe ori auzim asocieri cum ar fi ca femeile aleg barbati maturi deoarece la mijloc exista interese financiare. Acest lucru nu este general valabil. Nu putem sa spunem ca in oricare relatie in care barbatul este mai mare ca varsta decat femeia exista un astfel de interes.

De obicei, femeile sunt mai atrase de barbati maturi deoarece acestia stiu cum trebuie sa le ia, sa le respecte si sa le ofere protectia de care au nevoie. Sa spunem ca un barbat matur este un barbat trecut prin foarte multe lucruri, care are deja o viata implinita si o cariera formata. O femeie care are nevoie de siguranta va cauta sa aiba langa ea un barbat matur. De asemenea, ea se simte in siguranta in momentul in care este ascultata, apreciata, iubita. Si bineinteles, ca barbatii care au langa ei o femeie tanara vor face tot posibilul sa o tina langa ei.

Femeile nu prefera un barbat tanar deoarece acestia vor sa experimenteze, sa cunoasca cat mai multe femei si nu vor sa auda de angajamente. Sigur, un barbat care a trecut de toate aceste lucruri va fi pregatit pentru o relatie stabila. Si cum spuneam, femeile cauta stabilitate si siguranta intr-o relatie.

Un barbat matur stie sa se impuna, este experimentat si  reuseste mult mai usor sa identifice starile psihice ale partenerelor. El stie ce se intampla cu partenera lor fara sa o intrebe. Aceasta este calitatea la care tanjeste orice femeie. Ele isi doresc sa se inteleaga cu partenerii lor din priviri si gesturi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *