Greseli frecvente care distrug relatiile

Dupa o relatie destul de lunga nu putem sa spunem ca doi oameni se despart pentru ca nu se mai iubesc ci mai degraba fac acest lucru pentru ca au devenit sclavii unor obiceiuri care incet dar sigur le-a distrus relatia. Exista anumite obiceiuri pe care le facem in mod zilnic dar nu realizam acest lucru si aceste lucruri nu fac decat sa distruge relatia.

Comportamentul personelor din cuplu trebuie sa fie unul corespunzator indiferent de stadiul relatiei. Chiar daca incepi sa simti obisnuita sau rutina nu trebuie sa faceti astfel incat sa aratati dispret sau dezinteres catre persoana despre care spui ca o iubesti.

Obisnuim sa aducem critici asupra persoanelor pe care le iubim. Ne-am obisnuit cu ele si stim ca indiferent ce s-ar intampla ne vor fi aproape de fiecare data cand avem nevoie. Din acest motiv incepi sa te comporti urat cu persoana de langa tine pentru ca stii ca te va sprijini neconditionat insa nu realizezi ca nu este datoare sa iti asculte nemultumirile tale zilnice. Daca ai de fiecare data cate ceva de obiectat inseamna ca exista o problema si cu siguranta persoana de langa tine nu va putea sa suporte o viata in care este criticata tot timpul.

Cu totii am patit sau chiar am vazut cand unii parteneri se cearta din motive insignifiante. In momentul in care cineva incepe sa reactioneze gresit, da ochii peste cap, este cinica sau ironica inseamna ca relatia nu evolueaza inspre bine. Aceste lucruri nu fac decat sa deterioreze relatia si sa strice lucrurile intre cei doi parteneri. In cazul in care aveti o astfel de reactie in preajma partenerului acesta isi va pierde increderea de sine si nu va mai putea deschide un oarecare subiect deoarece va fi sigura ca orice ar spune va fi luat din nou in deradere si nu va fi considerat serios.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *