Haine originale – detalii care tradeaza fake-urile

Atunci cand cumperi haine de la un brand anume te astepti sa fie si originale. De altfel problema este ca subestimezi acest lucru si ajungi sa fii pacalit. Descopera in randurile ce urmeaza cum sa fii mai atent la ce cumperi si ce detalii pot trada fake-urile vestimentare.

Atentie la magazinul sursa si la pret

Ce ar trebui sa iti trezeasca suspiciuni este tocmai faptul ca un articol vestimentar este mai ieftin. Gandeste-te ca marile branduri au cladit un nume in timp, au standarde inalte si anumite rigori privind tot procesul de design si creatie. Asadar platesti mai mult pentru toata aceasta munca titanica si pentru ce inseamna brandul in sine, o garantie a calitatii. Ce este mai ieftin ar trebui sa iti ridice suspiciuni despre originalitatea lor.

De asemenea, tine cont de sursa achizitiilor tale. O recomandare este eshop-ul B-Mall, unde vei gasi produse 100% originale si conforme, incat orice comanda are si verificarea coletului ca optiune inclusa si nu vei plati extra pentru asta.

Atentie la detalii

La blugii Levi`s fii atent/a la un model vizibil de la buzunarele de la spate. Sunt doua linii ce impreuna formeaza un model asemanator sa spunem cu un cioc de vultur. De asemenea, langa buzunarul de la spate vei remarca ca modelul original are o mica eticheta, in partea dreapta sus, pe care este inscris logo-ul si semnul de marca inregistrata. Tine cont ca in partea din fata va fi mereu stantat brandul Levi Strausss, iar pe eticheta de la spate un cod, un numar.

La un tshirt Lacoste, celebrul polo style, tine cont de micul crocodil, emblema brandului. Acesta este detaliat, se pot vedea cu ochiul liber toate detaliile, are o culoare verde deschis si coada ii este paralela cu spatele. Chiar daca ti se pare minutios, tocmai aceste mici detalii fac diferenta si piata fake-urilor este tot mai avansata in ultima vreme incat reproduce fidel originalul. Un astfel de tricou are doar 2 nasturi.

Incaltaminte New Balance – pentru a fi sigur/a ca ceea ce alegi este original, fii atent/a la brand. Printul acesta trebuie sa fie peste tot: pe laterale, la spate, inclusiv pe talpa. Talpa este din spuma. Verifica cusaturile, sa nu fie cu o culoare contrastanta, verifica daca sunt materiale de calitate si daca pe limba incaltamintei se regaseste printat numele brandului, nu o eticheta spre exemplu.

Astfel de exemple vizeaza doar cateva dintre cele mai cautate produse de brand. Acceseaza pagina b-mall.ro si descopera produsele originale.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *