Imbracaminte pentru silueta tip para

Toate femeile isi doresc sa arate foarte bine. In ziua de astazi a fi slaba a devenit un lucru pe care si-l doreste orice femeie.

De fiecare data cand iti place ceva de imbracat nu poti sa iti cumperi pentru ca nu se asaza suficient de bine pe corpul tau? Ei bine, trebuie sa te orientezi pentru ca acum moda a evoluat foarte mult si poti gasi orice articol vestimentar care sa iti puna atuurile in evidenta. Daca ai silueta in forma de para atunci ar trebui sa tii cont de urmatoarele sfaturi:

Silueta tip para este acea silueta in care persoana are umeri ingusti si usor inainte, talia mica si soldurile inalte. Dezavantajul acestui tip de silueta este acela ca fiecare kilogram in plus se asaza exact pe solduri. Multe femei detesta acest tip de silueta deoarece il considera a fi cel mai  dezavantajos. Trebuie sa profitati insa de calitatile care va fac speciala de celelalte tipuri de silueta.

Persoanele care au astfel de silueta au o talie foarte subtire. Daca ai o silueta tip para si sani generosi este foarte bine pentru ca iti poti contura foarte bine tali folosind o curea si evidentiind zona sanilor. Pentru acest tip de silueta se recomanda o fusta tip lalea sau evazata care sa ascunda dimensiunea bazinului. Trebuie sa evitati hainele mulate, pantalonii sau rochiile mulate.

Poti opta pntru accesorii supradimensionale pe care s ale atasezi in zona bustului. Astfel vei atrage atentia in acest loc si vei distrage atentia de la partea inestetica a bazinului.

Alege esarfe ssau bluze mai sofisticate care sa iti puna in valoarea bustul generos si talia subtire.

TRUC! Daca iti doresti sa nu scoti in evidenta tipul tau de silueta ar trebui sa porti cardigane si sacouri lungi. Cele scurte nu vor face decat sa iti evidentieze zona pe care iti doresti sa o ascunzi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *