webdesign

Importanta de a avea un site pentru orice afacere

Unul din lucrurile cele mai surprinzatoare cand privim unele afaceri mici e faptul ca multe dintre ele nu au un site. Ai crede ca la cum evolueaza societatea in ziua de astazi toata lumea cunoaste importanta unui site pentru afacere. In mod clar nu toti stiu cate poate face un site chiar si pentru un business mic.

Motivul cel mai important pentru a avea un site este ca gasesti mult mai usor clienti, oamenii iti gasesc produsele si serviciile mult mai repede pentru ca totul a trecut si in mediul online. De la mici producatori la mari industrii, daca nu esti online, nu existi.

Amuzanta dar si atragatoare era prezentarea unui agent de vanzari pe domeniul webdesign, in vremea cand in Romania online-ul si magazinele online erau pe la inceputuri. Discursul lui cu managerul/proprietarul/administratorul de afacere pe care il contacta incepea cam asa: „Vreti in firma dvs. un angajat care sa lucreze pe bani putini? Un angajat care sa stea peste program si sa nu aiba pretentii la salariu mai mare? Un angajat care sa lucreze chiar nonstop si care nu cere nimic in plus?” Desigur raspunsul era mai mult decat afirmativ. Si apoi agentul de vanzari continua „Buna ziua! Ma numesc Magazin Virtual!”.

Interesanta prezentare, nu? Site de prezentare sau magazin virtual – te ajuta sa conferi credibilitate in plus afacerii. Creezi o reputatie brandului, bunurile sau serviciile oferite sunt mai accesibile consumatorilor, in plus, cum spunea si agentul de vanzari, lucreaza non-stop pentru business.

Ce poate fi mai bun decat atat? Chiar si pentru o afacere de mica anvergura, de ce nu in special pentru o afacere la scara redusa, e modalitatea perfecta de a ajunge mai usor vizibili pentru potentialii clienti.

In sprijinul acestei nevoi de a intra si pe piata online chiar o afacere mica, iT eXclusiv vine cu solutii foarte diversificate cu privire la tot ceea ce inseamna webdesign. De la designul site-ului de la zero, pana la mentenanta, gazduire, dar si promovare, cei de la itexclusiv ofera solutia ideala pentru orice business.

Mergand pe premisa ca site-ul de prezentare sau magazinul virtual este ca o carte de vizita pentru orice afacere, nu poate fi subliniata indeajuns importanta accesibilitatii produselor si serviciilor oferite si in mediul online. Cei de la itexclusiv au inteles asta, si vin in sprijinul oricarei afaceri, fie ca e mare, fie ca e ceva la scara mai redusa, pentru ca mai ales in cel de-al doilea caz, cand bugetul este limitat, avantajul de a avea un site este considerabil.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *