Indicii care iti demonstreaza ca nu esti sanatos

Oamenii sunt foarte agitati si foarte stresati. Este foarte greu, sau mai bine zis, imposibil sa gasesti o persoana care sa nu aiba probleme personale si care sa nu fie macinate de stres si de griji. Exista anumite indicii pe care ni le ofera organismul nostru si care au rolul de a trage un semnal de alarma cum ca traim si avem o viata toxica.

De multe ori, oamenii ignora indiciile pe care ni le da organismul si care semnaleaza faptul ca nu suntem sanatosi si considera ca unele lucrui se intampla pentru ca asa trebuie sa se intample. Se intampla de multe ori, sa te simti istovit, stresat si bolnav, sa mergi la medic si sa iti spuna ca esti complet sanatos. Acest lucru nu se intampla deoarece tu te simti rau, ai stari de disconfort si nu stii care sunt principalele cauze. Iata indiciile care te avertizeaza ca ai o viata toxica, de care trebuie sa te eliberezi macar pentru o perioada:

Sa spunem ca iti faci somnul zilnic necesar, insa te simti atat de obisit incat ti-e imposibil sa treci peste provocarile zilnice. Aceasta este unul dintre semnele ca organismul tau lupta cu greu cu toxinele si nu face fata. Daca incerci sa combati oboseala consumand cafea sau ceva dulce nu vei face decat sa faci lucrurile mai rele. Oboseala este indiciul ca exista dezechilibre a sistemului imunitar.

Daca ai kilograme in plus, faci sport, mananci sanatos si tot nu reusesti sa scapi de kilogramele in plus este un semnal ca poti avea probleme legate de hormoni. Hormonii au rolul de a face organismul sa functioneze corect si sunt foarte sunt foarte sensibili la toxinele pe care le acumulam in organism. Solutia este o detoxifiere a organismuluii. Cu siguranta aceasta nu va da gres si te va ajuta sa te simti mult mai bine.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *