infectii urinare

Infectii urinare

Vi s-a intamplat vreodata sa va treziti noapte si sa mergeti des la toaleta si sa nu stiti de ce? Probabil ati dat vina pe consumul prea mare de lichide care v-au cauzat cele mai multe drumuri la toaleta. Ei, bine, poate ca unele din aceste drumuri nu erau tocmai cauzate de consumul de lichide, ci datorita unor infectii urinare pe care nu le-ati depistat la timp.

Atunci cand apare o infectie urinara corpul are tendinta de a elimia cea mai mare parte de lichide din vezica urinara, in maniera in care aceasta nu poate tine un ritm al consumului de lichide zilnice. Astfel se spune ca este cel mai bine sa realizezi un test urinar pentru a depista daca sunteti sau nu purtatori ai unei infectii urinare.

Un test urinar si efectele ceaiurilor naturiste

De cele mai multe ori se poate depista o infectie urinara in masura in care se realizeaza un test urinar. Cel mai bine este sa mergeti la farmacie si sa ii cereti farmacistului un asemenea test, care nu este foarte scump si sa urmati indicatiile pentru a-l face acasa singuri. Daca rezultatul acestuia este pozitiv, atunci este indicat sa incepeti un tratament cu ceaiuri.

Pentru aceasta se recomanda ceaiurile pentru infectii urinare regasite in magazine sau la producatorii de produse naturiste si naturale. Unul din acestea ceaiuri poate fi si ceaiul de musetel. Acesta previne iritarea si mancarimile in zona intima, precum si reducerea inflamatiilor din zona.

O igiena corecta nu este nici ea de neglijat, in masura in care se recomanda cel putin un dus pe zi, in cazul in care nu se prezinta roseata si mancarime in zona. Infectiile urinare sunt mai dese la femei decat la barbati, si aceasta din cauza factorilor de mediu declansatori, a virusurilor si a bacteriilor pe care le intalnim in baile comune din localurile publice.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *