scari

Interpretarea viselor: scari

Ce ne vine in minte cand visam scari? In spirala, in urcare, in coborare sau care par sa duca nicaieri – a vedea scari in vis simbolizeaza o tranzitie la un nivel foarte personal.

Scarile au o incarcatura puternica atunci cand sunt vazute in vis. In mod universal, portretizeaza o tranzitie, ne conduc mintea la un alt nivel. Tranzitia poate fi privita atat din punct de vedere spiritual cat si emotional, fizic sau mental. Adesea cand visezi scari subconstientul creeaza o legatura intre schimbari si dezvoltari viitoare in viata.

Visele despre scari sunt un semn puternic de dezvoltare personala. Scarile indica actiunea de pasire sau urcare, ce implica un contact direct cu picioarele. De aici si trasatura foarte personala a schimbarii data de visele despre scari.

Locul si amplasamentul scarilor este de asemenea un factor de luat in considerare in interpretarea visului. Daca sunt scari intr-un loc public sau necunoscut, pot sa defineasca problemele legate de comportament si de interactiunea cu lumea exterioara.

Atunci cand visezi ca alergi pe scari in sus si in jos intr-un mod haotic, subconstientul reflecta de fapt ideea ca nu poti sa te descurci cu toate problemele pe care le ai la momentul respectiv in acelasi timp. Este ca un fel de semnal de alarma, trebuie sa incetinesti si sa rezolvi fiecare lucru la timpul sau.

Daca te visezi urcand scari e un semn bun. Inseamna ca treci la un nivel superior de intelegere, constientizare, dezvoltare spirituala si echilibru emotional. Scarile ce urca indica de asemenea succes pe parte materiala.

Coborarea scarilor poate fi un semn de suprimare a gandurilor in subconstient. Sunt de obicei ganduri asociate cu esecul sau cu probleme cu care o persoana se confrunta in viata de zi cu zi. Coborarea scarilor indica ezitare si regresie. Daca simti si frica in timp ce cobori scarile in vis, inseamna ca te temi sa infrunti gandurile suprimate si sentimentele negative.

Visele despre scari pot fi vagi si subiective. Numai punand in balanta toate aspectele se poate ajunge la o interpretare corecta. Trebuie insa sa vedem tot timpul partea pozitiva – fiecare vis are o lectie de intelepciune si dezvoltare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *