Invata sa treci peste relatiile esuate!

Orice femeie are un trecut cu relatii esuate. Este normal, nu toate lucrurile sunt mereu asa cum dorim. De-a lungul vietii trecem prin fel si fel de relatii pana sa ajungem sa traim langa barbatul pe care noi l-am alaes pentru tot restul vietii.

Si bineinteles aceste relatii ne lasa cu dezamagiri, cu temeri si uneori cu sufletu pustiu. Nu trebuie sa dam vina pe noie. Asa a fost sa fie. Din orice relatie esuata pe care am avut-o trebuie sa invatam cate ceva. Nu trebuie sa lasam ca aceste relatii sa ne umbreasca viitorul si noi sa nu putem avea o relatie fericita.

Cel mai important este sa lasi trecutul in urma. Este trist sa traiesti in trecut pentru ca nu reusesti sa vezi viitorul. Nu trebuie sa te gandesti ca urmatorul baiat cu care vei fi va fi ca fostul si ca ve-ti avea aceeasi relatie esuata. Oamenii sunt diferiti, cand te astepti mai putin poate aparea soarele pe strada ta.

Evita sa pui o eticheta barbatilor doar prntru simplu fapt ca tu ai avut prea multe relatii esuate. Uneori trebuie sa te gandesti ca poate si tu ai fost de vina si ca ar trebui sa schimbi mici lucruri si la tine. Daca repeti aceleasi greseli din trecut logic ca se va ajunge la o relatie esuata.

De asemenea daca intalnesti un baiat evita sa ii vorbesti despre trecutul tau si nu te plange in priimul rand. Important este sa fii optimista si increzatoare si sa privesti toate lucrurile cu zambetul pe buze.

Cu siguranta aceste relatii esuate vor fi ca niste lectii de viata pentru tine. Nu cataloga aceste relatii ca niste capitole foarte importante ci doar simple momente. In acest fel vei trece mult mai usor. Si te poti uita si analiza si lucrurile din jurul tau. Vei vedea ca nu toate persoanele au doar relatii fericite. Nu esti singura care ai trecut prin acest fel de relatii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *