Heylux

Jurnal din viata mea – de la Heylux la viata de regina

HeyluxSe spune ca viata bate filmul; asa si este, acolo unde experientele de viata sunt de asa natura. Este si povestea mea, povestea la Heylux. Am ajuns sa lucrez aici printr-o intamplare fericita ce nu o regret, ba mai degraba o laud. Sunt fericita posesoare a unei file din jurnal care merita oarecum sa fie ecranizata. Zic, pentru ca nu e deloc o poveste comuna.

Cum si de ce la Heylux. Un studio care aparent nu are nimic aparte fata de ceea ce altii ofera. Asta pana cand dai de ei, ii vizitezi si vezi ce si cum. Sa-ti spun pe scurt care e povestea. Aici intalnesti locul acela de care parca stii ca apartii de la bun inceput; ai acea senzatie ca esti aici de cand lumea, ca esti aici printre prieteni. Pentru ca este o echipa de fete care te binedispun cu siguranta, fete care se sprijina una pe alta.

Daca poti sa crezi, am aflat de Heylux dintr-un pliant. Parea sa fie o joaca la inceput, mai apoi o provocare. Ii spun lui M., prietenul meu de atunci: “Ce ai spune daca as face videochat?”. Reactia lui a fostheylux una sa spunem surprinzatoare. Ochi mari si ciudati, cu teama si tremur in glas de a ma intreba unde anume. Zic la Heylux. Sa incerc, cine stie.

Sa nu spun ca nu mai suntem impreuna pentru ca nu i-a placut ideea. Pana la urma am continuat sa fim impreuna si ceva timp dupa. Ideea este ca ceea ce pentru altii pare indiferent pentru mine era asa pur si simplu un loc in care evadam. In jurul meu vedeam oameni constransi, de reguli, de chestii si asa mai departe. Eu ma simteam sigura pe mine si increzatoare, puternica. Eu stiam ce fac si ce imi doream asa ca am mers mai departe.

Un interviu la Heylux a fost parca un ultim pas sa imi demonstrez mie ca fac parte din lumea lor si ca merit asta. Am vorbit cu atat de multa lejeritate despre asta incat ziceai ca vin dintr-o afacere similara. Ce-i drept am fost cam timida la inceput. Stii cum se spune: “cainele care latra nu musca”. Eram sigura pe mine si am avut sa zicem trac la momentul respectiv. Dar la Heylux au ei o strategie care te ajuta sa te integrezi foarte usor.

In prima faza am avut parte de amabiheyluxlitatea colegelor. Mai apoi a fost vorba de modul in care am fost sa spunem introdusa in lumea lor. Am inceput cu o sedinta foto de care aveam nevoie pentru prezentare. Si usor usor am inceput sa fiu eu, sa ma simt bine si dezinvolta. Am trecut prin sedintele de make up si coafura, ceea ce ei ofera zilnic, la fiecare tura, si deja ma simteam de-a locului. Eram eu in lumea mea, eu implinita.

Povestea mea a continuat la Heylux. Prezentul inseamna tot Heylux. De fapt intreaga mea viata, asa cum s-a schimbat se refera la Heylux. Si ii multumesc pentru asta.

9 comments

  1. O colega de facultate face si stiu ca se descurca foarte bine cu banii. Sunt oarecum invidioasa pe ea 😛 :))

  2. Am tot auzit foarte des de video chat si oameni care lucreaza acolo, e o idee interesanta, cel putin

  3. Imi place faza ca aveti in fiecare zi make-up si coafura moca ! <3 <3 <3 Cat de tare !

  4. Din cate am auzit, nu doar ca se castiga bine, dar ai si un program extrem de flexibil.

    1. Saptamanal se fac angajari 😀 Poti sa vii oricand, locuri sunt pentru toata lumea :-*

Comments are closed.