Lucruri despre frumusete pe care trebuie sa le stii

Cea mai mare prioritate a femeilor este sa arate cat mai bine. Toate femeile viseaza la o silueta de invidiat, sa fie cat mai frumoasa si sa atraga cat mai mult atentia celor din jur. Exista greseli pe care fiecare femeie le face incercand sa fie cat mai frumoase. Iata care sunt acestea:

Se machiaza excesiv. Femeile au tendinta sa foloseasca cat mai mult machiaj cu scopul de a ascunde imperfectiunile. Acest lucru este total gresit. Cu cat aplicam mai mult machiaj, fard sau fond de ten cu atat imperfectiunile se vor vedea mai mult. Dupa ce va machiati, stergeti surprusul de machiaj pentru a parea cat mai natural. Cu cat machiajul este mai natural cu atat vei fi mai frumoasa si unica prin frumusetea ta. Nu cauta sa iti pui o masca pe care o folosesc multe femei ci fii frumoasa prin naturalete.

Masurati intodeuna cantitatea de baza. Femeile sunt tentate sa foloseasca foarte mult fond de ten pentru a ascunde imperfectiunile. Nu face aceeasi greseala. Nu vei face decat sa afisezi un ten incarcat si sa cheltui multi bani pe fondul de ten pe care ti-l schimbi o data sau de doua ori pe luna.

Nu evidentiati niciodata si ochii si buzele. Incercati sa atrageti atentia asupra uneia dintre ele. Daca iti conturezi buzele cu o culoare aprinsa, nu iti mai contura ochii cu eyeliner, si daca iti conturezi ochii cu eyeliner sau culori inchise, nu mai folosi un ruj aprins la culoare.

Aplica corector. Ca sa nu folosesti mult fond de ten, poti folosi corector. Tenul tau va parea mai natural si mai luminos. Este importanta hidratarea tenului inainte de a aplica corectorul. Intindeti corectorul prin miscari delicate cu degetele.

Cand iti vopsesti parul, nu incerca sa folosesti culori foarte aprinse, care te vor face sa iesi in evidenta. Poti iesi in evidenta foarte frumos folosind o culoare cat mai naturala a parului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *