Apple

Lucruri false spuse despre Apple in ultimii ani

Apple este una din cele mai mari companii din lumea IT din ziua de astazi. Sansele sunt ca unii dintre voi sa foloositi un device Apple. Fiind un brand atat de mediatizat si cunoscut, cu siguranta ca la un moment dat vor aparea si zvonuri care nu au nici o legatura cu realitatea. Fie ca acestea sunt realizate cu scopul de a crea publicitate sau nu zvonurile circula repede si ajung sa fie infirmate sau confirmate.

Printre cele mai putin inspirate zvonuri pe internet in legatura cu Apple, gasim urmatoarele:

In august 2012 se spunea ca Apple isi va face PC-urile din Seria MAC putin mai securizate. S-a zvonit atunci ca Apple lucreaza la realizarea unor suruburi care nu pot fi desfacute. Acestea ar fi avut un design asimetric ce ar fi impiedicat utilizatorii normali sa se joace cu componentele interne ale unui Apple PC. Stirea a fost una destul de mediatizata si multe site-uri au cazut in plasa. Mai tarziu s-a descoperit ca totul a fost doar un simplu zvon lansat de o companie de design din Suedia.

 Un alt zvon care s-a dovedit a fi fals, este acela ca telefonul iPhone 5 avea sa vina cu un design in forma de lacrima. S-a preconizat ca Iphone 5 va fi mult mai subtire decat varianta precedenta venind in forma „teardrop”.  Multe site-uri mari au ajuns sa muste din veste pana cand iremediabil au simtit teardrop-ul pe propriul obraz. Cand a fost lansat noul Iphone 5 avea aceeasi forma ca predecesorul sau, fapt ce a dezamagit o parte din utilizatorii Apple. Chiar si asa Apple iPhone 5 s-a vandut in numere mari si a fost un alt mare succes pentru companie.

Acestea sunt doar o parte din zvonurile legate de Apple care s-au dovedit a fi false, cu siguranta ca vor mai fi multe altele ce for fi confirmate sau infirmate odata cu lansarea produselor avute in vedere.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *