Virtual World

Lumea virtuala din ziua de astazi

Avand in vedere ca in ziua de astazi tehnologia este peste tot, aceasta a ajuns sa ne invadeze viata in foarte multe domenii. Fie ca este vorba de cumparaturile online sau de faptul ca am ajuns sa pe vorbim mai mult in mediul virtual decat in viata reala cu anumite persoane spune mult despre cat de mult influenteaza lumea virtuala.

Cumparaturile

In mod normal cumparaturile necesita timp, chef si eventual vreme buna. In cazul in care iti doresti ceva anume si afara ploua sau este frig, cheful de a merge la cumparaturi dispare instantaneu si timpul de cele mai multe ori este inexistent. De aceea cumparaturile online au ajuns sa ne imbunatateasca mult viata de zi cu zi. Avand in vedere ca poti gasi absolut orice in lumea virtuala modul in in care lumea a inceput sa priveasca shoppingul s-a schimbat total in doar cativa ani.

Jocurile si sporturile

In copilarie jucai badminton, de-a v-ati ascunselea sau alte jocuri ale copilariei. In ziua de astazi copii ajung sa joace tot felul de jocuri asemanatoare in lumea virtuala. Desi jocurile au si ele partea lor buna in dezvoltarea copiilor prea multe jocuri virtuale pot modifica modul in care acesta va interactiona in viitor.

Chiar si asa, unele jocuri au ajuns sa fie clasificate adevarate sporturi de performanta. Sunt organizate turnee si se aseamana foarte mult cu un campionat de fotbal. Jucatorii sunt oameni in toata firea si sunt platiti pentru faptul ca se joaca. Ai putea spune ca este un job perfect, dar fiecare meserie are punctele sale forte si punctele sale in minus. Sunt numeroase jocuri care au devenit adevarate sporturi in lumea virtuala. League of Legends sau Dota 2 sunt doar cateva din ele.

Lumea virtuala a inceput sa ne cuprinda in majoritatea colturilor din viata noastra de zi cu zi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *