mobila la comanda

Mobila la comanda – cea mai buna modalitate de eficientizare a spatiului

Ori de cate ori mergi prin magazine specializate in mobila, te confrunti cu o serie de probleme. Pe langa faptul ca petreci mult timp si cheltui pe transport, mai poti avea surpriza neplacuta de a nu gasi ceea ce iti doresti ca piesa de mobilier pentru locuinta ta. Mai exista si situatia in care iti doresti ceva unic, insa toate piesele de mobilier pe care le vezi ti se pare ca le-ai mai vazut si la altii. Cel mai frustrant este insa momentul in care te-ai hotarat, ai cumparat mobila, ai adus-o acasa si ai montat-o si abia apoi observi ca nu acopera tot spatiul, ca nu se incadreaza bine si asa mai departe.

Atunci cand cumperi mobilier, cauti sa gasesti echilibrul intre utilitate si functionalitate. Ai in vedere fructificarea maxima a intregului spatiu, iar acest lucru poate fi realizat doar prin mobila la comanda. Aceasta este realizata in conformitate totala cu cerintele si specificatiile pe care le oferi.

Cumparand piese de mobilier la comanda, obtii un spatiu fructificat la maximum in locuinta. Incadrarea lor va fi perfecta – se fac masuratori multiple inainte si proiecte care iti sunt supuse aprobarii.

Problema spatiului compact ajunge astfel sa fie rezolvata. Poate ca ai nevoie de un dulap pentru bucatarie, insa nu gasesti niciun model care sa se potriveasca in spatiul restrans in care vrei sa il incadrezi. Poate ca ai nevoie de un cuier dar holul nu iti permite sa instalezi unul din cele disponibile in magazine. O piesa realizata la comanda iti rezolva orice astfel de problema.

Pe langa realul avantaj de a se incadra perfect in orice situatie, mobila la comanda iti ofera si multe alte optiuni. Poti alege, spre exemplu, materialul de fabricatie, culorile si finisajele. In acest fel se mai rezolva si problema legata de unicitate: te asiguri ca nimeni nu mai are setul de mobilier pe care l-ai comandat tu pentru locuinta ta.

2 comments

  1. Amenajarea unui camere este foarte importanta. Trebuie sa ai spatiul necesar, sa se potriveasca si sa fie aerisita. Recent am mobilat sediul firmei si parea neincapator. Am adaugat si un sistem de ventilare gasit http://www.pro-vent.ro, a fost alta treaba. In fine, ideea e ca eficientizarea spatiului inseamna mult mai mult, dar e un articol bun!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *