sticla

Modernizarea exteriorului casei: terasa de sticla

Imbunatatirea casei se poate face in mai multe moduri astfel incat putem transforma un loc plictisitor in cel mai elegant si uimitor loc de recreere pentru timpul liber si nu numai. Un astfel de loc poate fi instalarea unei balustrade din sticla in balconul casei pentru ca ar arata fabulos si in intreg cartierul nu doar al casei. Desi se spune ca privirea prin instalarea unor panouri de sticla poate fi reticenta si poate cauza efecte adverse, este recunoscut ca natura balconului poate fi usor de spart sau de crapat. Din acest caz sticla de siguranta trebuie sa fie instalata in sistem de siguranta.

Punct de sustinere pentru terasa

Sticla folosita in balustrade pentru o astfel de punte este similara cu sticla instalata pentru a realiza geamurile automobilelor. Chiar daca sticla se poate sparge sau se poate deteriora, aceasta ofera unele din cele mai frumoase clipe de dimineata, astfel incat poate consitui mediul potrivit pentru a savura cafeaua de dimineata si a privi rasaritul de soare.

Se spune ca sticla pentru un astfel de balcon-terasa poate fi cam scumpa, uneori greu de montat, dar nu inaccesibila, incat daca optati pentru reamenajarea balconului trebuie sa luati in considerare si construirea unor puncte de sustinere a acesteia. Pentru un look mai distins si mai placut, este indicat sa optati pentru acei pereti din sticla cu panouri glisante, care va vor ajuta sa delimitati zonele ingradite de cele libere, astfel incat sa contribuiti si la izolarea balconului sau a foisoarelor de recreere. Pentru cele mai bune produse pe care le puteti achizitiona pentru balconul sau curtea casei este indicat sa luati in vedere si materialele din tamplarie aluminiu glisanta care ofera originalitate casei si terasei de vara, incat musafirii sa fie placut impresionati de amenajarile pe care le-ati facut recent.

Modalitatea de instalare a unei terase de sticla

Instalarea unei punte sau a unei balustrade de sticla pe balconul casei se poate face de unul singur sau se poate contracta un ajutor profesionist, care sa realizeze aceste lucrari contracost. Cu toate acestea, inainte de a construi si de a monta terasa de sticla, este important sa verificati normele de cartier, precum si codurile privind construirea puntii de legatura si a balustradei. Odata ce sunteti constient de acestea, si ati obtinut aprobarile vecinilor sau de la primarie, puteti da startul construirii terasei de sticla.

Sticla pentru balustrade sau pentru terasa se gaseste in trei tipuri: clare, mate sau colorate, incat alegerea uneia dintre ele sa fie adecvata si corespunzatoare structurei casei si a culorii cu peretele exterior al casei. Sticla care este folosita pentru terasa sau pentru balustrada este in mod normal destul de groasa si destul de grea, prin urmare este esential instalarea unor sectiuni puternice de sustinere a sticlei.

Odata ce ai decis stilul de sticla si ai achizitionat echipamentul necesar, se poate trece la procesul de construire a balustradei de sticla. Masurarea puntii si a balustradei se poate realiza cu ajutorul unui marker, astfel incat sa nu se confunde cu alte masuratori.

Siguranta de instalare este un aspect important de luat in considerare, incat sticla trebuie sa fie de dimensiunea potrivita, sa aiba marginile rotunjite pentru a preveni unele accidente. Amenajarea cadrului de sticla trebuie sa se realizeze in siguranta, in maniera in care prinderea acesteia pe suport sa ofere rezistenta in timp, precum si greutatii umane.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *