O soacra ideala

Se spune de obicei ca soacrele sunt femei acre si mereu puse pe cearta dar bineinteles exista si exceptii de la regula. Undeva in lumea asta ar trebui sa existe si o soacra ideala care nu iti controleaza orice gest si nu e atenta la fiecare miscare de a ta. O soacra care te asculta mereu si nu iti face observatii si in plus iti da si cele mai bune sfaturi atunci cand ai nevoie.

Si ce sa mai spunem de faptul sa iti fie prietena si sa te sustina atunci cand ai dreptate chiar si in fata fiului ei. Exsista niste calitati de baza a unei soacre ideale.

In primul rand te priveste ca pe o fiica. Te considera ca si fata ei si va iubeste pe amandoi doar ca in stil diferit. Si da asa ar fi normal ca orice soarca sa isi considere nora ca pe cel de-al doile acopil al ei. De asemenea o alta calitate ar fi faptul ca empatizeaza cu tine. Faptul ca te priveste ca pe o fiica si iti este totodata o prietena de najedje o face sa iti intelaga temerile si te sutine chiar si atunci cand baiatul ei nu are dreptate.

De asemenea nu iti impune propriile idei niciodata. Indiferent despre ce fel de relatie este intre voi ea isi spune doar parerile si atat. Nu iti impune nici tie nici fiului ei regulile ei de fericire deoarece stie ca toata lumea are dreptul sa decida singura.

Soacra ideala nu te barfeste si mai ales nu te critica. Nu te  vorbeste de rau la nimeni, mai ales pentru ca esti sotia baiatului ei. Daca are ceva sa iti spune o face fata in fata, in niciun caz nu te barfeste pe la spate. Si daca afla vreu secret legat de relatia voastra nu vorbeste decat cu voi.

 

Blogger: Cezara I.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *