Pareri incredibile despre viata unui model de videochat Lucky Studio

lucky studioPana nu demult incercam sa imi gasesc o definitie a ceea ce inseamna videochat. Lumea in prezent nu mai este atat de inchisa la minte si este pe cale sa se schimbe. Accepta transformarea noului si implicit accepta noi joburi pentru un trai de viata.

Unele din cele mai sincere pareri, in cautarea mea, le-am gasit si pe www.lucky-studio-pareri.ro. Aici am dat peste unele din cele mai sincere marturii ale celor care isi doresc sa lucreze ca modele de videochat sau ale celor care deja au intrat in aceasta nisa. Nu mi se pare nimic iesit din comun sa vrei sa te informezi. Pare destul de serios angajamentul de a lucra intr-o astfel de nisa.

Pareri despre Lucky Studio

In primul rand, cele mai multe pareri conduceau spre o cale pozitiva a adevarului. De fapt, unele dintre modele care lucreaza pentru Lucky Studio au mare incredere in ceea ce fac. Au o multime de beneficii si o multime de avantaje. Aici intra timpul lor liber, modalitatea prin care sunt remunerate, transportul in siguranta, dar si posibilitatea de a lucra dupa propriul program.lucky studio

In al doilea rand, oricat de pudic ni s-ar parea noua, aceste modele nu cheama la nuditate, precum ar crede altii. De fapt, ceea ce fac ele se numeste a vinde o imagine prin intermediul internetului si al chatului. Poate nu este asa, sau poate este, insa oricine isi poate cumpara si o revista cu modele. Unele lucruri nici nu mai intra in discutie si aici ma refer la modul in care se lucreaza. Pentru cei ce nu stiu este o alegere intre profilul adult si profilul non-adult. Nimeni nu te obliga sa iti dai jos hainele de pe tine, insa, daca vrei mai multi bani, este alegerea ta.

Nu ma asteptam, totusi, sa intalnesc in aceasta lectura a mea atat de multe femei multumite. Mi se pare mie sau chiar este adevarat, dar ceea ce se intampla aici este chiar acceptat de oameni. Unii dintre noi chiar au indoieli in aceasta privinta.

lucky studioInsa, atunci cand esti in fata camerelor de videochat, nimic nu ti se poate intampla. Din acest punct de vedere, esti sigura pe tine de ceea ce faci. Probabil cea mai mare dezamagire este ca pana acum in videochat lucreaza doar femei. Pana sa fie un pas si pentru barbati, mai este cale lunga si nu ne ramane decat sa ne lipim ochii de aceste creaturi unice ale lui Dumnezeu si sa incercam pe cat posibil sa ne bucuram de prezenta lor din mediul virtual.

9 comments

  1. daca ajungi sa lucrezi ca model la Lucky Studio iti schimbi total parerea in bine despre ce inseamna sa lucrezi in videochat. e supeeeeeeer! 😀

  2. n-are de ce sa nu fie pe bune, sa vezi numai cat poti sa castigi si ce conditii ai si esti convinsa 😀 eu asa am patit 😛

Comments are closed.