Partenerul nu te mai atrage? Afla chiar acum!

Uneori pur si simplu relatia de cuplu nu mai functioneaza sau nu mai este ca la inceput. Exista cateva semne care iti pot arata clar ca nu mai esti atrasa de el si ca ar fi cazul sa pui punct relatiei.

In primul rand daca preferi sa mergi singura la masa de duminica in familie e clar ca nu te mai intereseaza. Chiar daca de obicei mergea-ti impreuna acum ii spui pur si simplu ca nu are rost sa se mai deranjeze. Ce sa mai vorbim daca iti decalezi intentionat menstratia pentru a nu mai face sex cu el? Destul de neplacut. Asta inseamna ca nu te mai atarge deloc nici macar fizic.

Nu mai ai timp  deloc sa ii raspunzi la telefon, chiar si daca esti la servici. Bineinteles o iei ca pe o scuza ca esti foarte ocupata, desi cu prietena ta vorbesti si o ora la telefon. Clar ca nu te mai intreseaza absolut deloc. Daca incepi sa devii paranoica si crezi ca toate lucrurile pe care i le-ai spus pana acum le foloseste impotriva ta, atunci lucrurile se agraveaza.

Si simtul umorului al sau nu te mai binedispune. Desi, odata radeai cu pofta la toate glumele lui acum tot ce faci este sa pufnesti ironic. Destul de neplacut. Ce sa mai vorbim ca nu mai iei in calcul cadourile pe care ti le face, desi odata te simteai flatata.

Si sexul este un subiect de cearta in viziunea ta. Incepi sa il acuzi de faptul ca un om normal nu isi poate dori atata sex desi in capul tau sa deruleaza alte fantezii cu alti barbati. Cat de trist.

Desi stii ca de obicei el nu asorteaza nimic cand vine vorba de imbracaminte acum te deranjeaza si mai tare acest lucru. Si ii scoti ochii destul de urat si de evident.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *