Pe tine te iubeste?

Te-ai implicat intr-o relatie care incepe sa devina din ce in ce mai serioasa si nu stii daca intr-adevar te iubeste asa cum iti declara? Gesturile romantice si de iubire nu pot fi mimate cu usurinta, nu trec neobservate de nimeni si nu sunt intotdeauna cea mai buna dovada a unei dragoste adevarate. De multe ori te intrebi daca te iubeste cu adevarat si poate ca nu esti sigura de ceea ce simte pentru tine. Barbatii nu sunt in general foarte deschisi, insa ii poti detecta micile semnale pe care ti le da atunci cand te iubeste. Iata semnele la care trebuie sa fii antenta pentru a sti daca esti cea mai importanta persoana din viata lui.

Stie sa comunice cu tine? Chiar daca nu este tot timpul dispus sa iti asculte povestile, gandeste-te ca si el mai are si alte probleme. In plus, nici tu nu cred ca il asculti de fiecare data cand iti da detalii irelevante despre lucruri care nu te intereseaza. Daca iubitul tau stie sa comunice cu tine, este dispus sa te asculte atunci cand ai nevoie de sfaturile si de sprijinul lui si incearca sa gaseasca solutii pentru problemele tale inseamna ca intr-adevar simte ceva pentru tine.

L-ai surprins vreodata analizandu-te din cap pana in picioare? Nu e nevoie sa iti faca complimente zilnice ci e suficient sa il surprinzi uitandu-se la tine si apreciindu-ti calitatile si frumusetea. Barbatii nu complimenteaza atat de mult femeile, dar daca observi mici gesturi, in care te analizeaza si sta pe ganduri inseamna ca intr-adevar apreciaza ceea ce are si te iubeste.

Daca iti face pe plac fara a face acest lucru intotdeauna din initiativa sau pentru ca asa vrea el inseamna ca il intereseaza foarte mult ceea ce vrei si ca ar face orice doar sa te vada fericita. Cand o persoana este atasata de o alta persoana va incerca tot timpul sa ii faca pe plac fara a astepta nimic in schimb si fara sa-i reproseze vreodata respectivul gest.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *