Prima intalnire si totul despre ea

Tocmai ai cunoscut un tip in mediul virtual pe care ai vrea sa pui mana si nu stii cum sa il impresionezi? Ei bine, daca iti pui aceasta intrebare inseamna ca esti cu adevarat stresata ceea ce nu va avea parte de un rezultat foarte favorabil la sfarsitul intalnirii. Pentru prima intalnire, nu trebuie niciodata sa incerci sa iesi din tipare sau sa incerci sa creezi o alta imagine decat ai. Incearca sa te expui asa cum esti. Daca vei exagera nu vei face decat sa il fugaresti pe baiatul respectiv pentru ca va crede ca esti superficiala.

In primul rand, trebuie sa fii cat mai relaxata. Incearca sa adopti atitudinea pe care o ai in fiecare zi. Nu te predinde altcineva decat esti. Nu incerca sa il impresionezi folosind o tinuta vulgara si „sexy”. El nu va aprecia acest lucru si nu isi va da seama ca ai vrut sa il impresionezi. Fii cat mai naturala si arata-i exact ce esti. Daca te va placea, te va vrea asa naturala cum esti.

Nu butona telefonul exagerat. Nu va fi prea incantat sa stie ca a iesit cu tine, iar tu butonezi telefonul. Chia daca esti stresata si simti nevoia sa faci asta, nu o face. Arata-i ca esti prezenta la intalnire, asculta ce iti povesteste sii fii atenta la gesturi. Ai prilejul de a-l cunoaste cat mai bine, iar acest lucru iti doresti, nu-i asa?

Chiar daca iti doresti sa fii deschisa, sa ii povestesti cat mai multe despre tine, nu o face de la prima intalnire. Nu ii povesti detaliile intime din viata ta. Nu va cunoasteti suficient incat sa iti dezvalui intreaga persoanlitate. Nu te apuca sa ii povestesti lucruri neinteresante despre tine. El vrea sa te cunoasca, nicidecum nu il intereseaza in punctul initial problemele tale.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *