intalnire

Prima intalnire

Daca esti singur de ceva vreme si se pare ca nu poti sa treci peste prima intalnire, ai putea sa incepi sa crezi ca nu toate femeile sunt prea incapatianate sau mofturoase, ci ar fi cazul sa tragi o privire la ceea ce tu esti. Poate ar fi cazul sa schimbi ceva la tine.

Poate esti de parere ca faci lucrurile exact asa cum trebuie si pui intrebarile care trebuie, insa ar trebui sa incepi sa faci lucrurile intr-un mod mai diferit daca vrei sa impresionezi o femeie. Nu trebuie sa iti faci griji- aceste lucruri de intalnire sunt usor flexibile.

Incearca sa iti schimbi modul de comportament intr-o intalnire folosind urmatoarele trucuri:

Fa-i complimente. Ajungi intr-un bar inaintea ei, iti comanzi o bautura dupa care intorci capul si vezi ca apare si ea. In mintea ta iti spui ”Wow, e minunata!”, insa nu o spui cu voce tare. Cercetatorii au descoperit ca femeile apreciaza complimentele, mai ales la o prima intalnire, pentru care aceasta a pierdut ceva timp ca sa se aranjeze.

Verifica-ti telefonul inainte sa te asezi la masa cu ea. Promite-ti ca n-ai sa folosesti telefonul. Cu siguranta ai mai experimentat o ora fara telefon, de ce nu ai face-o si acum? Daca nu, poti astepta pana date-ul tau se ridica de la masa si merge pana la baie, iar in acest moment iti poti verifica noutatile de pe telefon. Evita pe cat putinta sa stai cu telefonul in mana in fata ei pentru ca acest lucru inseamna o lipsa de politete, si nu numai fata de femei, ci in general. Verificarea telefonului s-ar putea traduce cu faptul ca nu esti interesat de ea.

Pune-i cat mai multe intrebari. O intalnire nu este un moment in care sa tii un monolog despre cum ti-ai petrecut viata pana sa o cunosti pe ea. Pune-i intrebari cat mai generale. Daca incepi sa dispici firul in patru, femeia ar putea sa creada ca ii ceri explicatii, si nu ti-ai dori sa o superi inca de la prima intalnire.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *