Prince Charming

Prince Charming va fi subiectul noii povesti Disney

Intr-o buna zi, printul visurile tale va veni… insa la cinema. Disney continua sa intinda actiunea povestilor sale, iar in prezent, doreste sa realizeze un proiect in care actorul principal sa fie Prince Charming. Asadar, Prince Charming este ultimul caracter al Disney care va primi un tratament live. Matt Fogel este cel care va scrie scenariul noii povesti si care va pune in centrul atentiei aventurile printului fermecator. David Hoberman si Todd Lieberman dar si Tripp Vinson se vor ocupa de realizarea acestui proiect.

Problema se pune in felul urmator: in primul rand, cum ar putea fi captata aventura personajului numarul unu al Disney? Richard Madden si Chris Pine au reusit sa ecranizeze povestea Cenusaresei, dar exista posibilitatea ca acest Fat-frumos sa fie un personaj asemanator Cenusaresei? Ar putea obtine dragoste asemeni printesei Alba ca Zapada sau Frumoasa Adormita? Cei de la Disney nu sunt inca siguri dar se gandesc foarte mult asupra iubitelor din povestile copilariei.

In timp ce nu exista niciun alt studio care sa se ocupe de ideea printului fermecator, este de inteles de ce producatorii vor sa dea o importanta mai ridicata si personajului masculin. Detaliile inca nu sunt facute publice, insa script-ul doreste sa descrie o abordare revolutionara a basmelor. Alex Young va fi producatorul executiv al povestii.

Cine este Walt Disney?

Walt Disney este foarte cunoscut pentru faptul ca pe parcursul vietii lui a primit o multime de premii si recunoasteri datorita filmelor sale. Tot succesul lui Walt Disney a pornit odata cu crearea lui Mickey Mouse. Asadar, la baza imperiului Disney sta soricelul Mickey Mouse.

“Mickey Mouse s-a nascut in mintea mea pe o foaie de hartie acum 20 de ani, pe o cursa de tren de la Manhattan la Hollywood, in vremuri cand afacerea fratelui meu Roy si a mea era in declin, iar falimentul parea sa fie mereu dupa colt.” – Walt Disney

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *