Stailer

Programări online la relaxare prin platforma Stailer

De fiecare dată când ai nevoie de un moment de răsfăț pe care să îl petreci la un salon, mereu intervine câte o problemă. Fie nu ai numărul de telefon de la recepție, fie nu este un loc disponibil și uiți să revii sau pur și simplu nu ai timp să mergi la salon pentru a te programa.

De acum poți face programări online la relaxare prin platforma Stailer!

Pe site-ul stailer.ro vei descoperi unele dintre cele mai bune saloane din zona ta, simplu și rapid. Trebuie doar să selectezi serviciul de care ai nevoie, genul tău și zona în care te afli. Poți face programări în Cluj Napoca, București, Oradea, Iași și Timișoara. Te poți informa anterior, înainte de a face programarea, gratuit. Caută pe Stailer zona în care dorești să îți faci programarea, iar dacă la ora și data stabilită de tine sunt locuri disponibile, te poți programa imediat.

Economisește timp și beneficiază de servicii de relaxare! Dacă ai nevoie de un masaj de relaxare, facial sau anticelulitic, pe site-ul Stailer va fi mult mai simplu să te programezi. Acolo ai servicii oferite la salon Nuage, cât și la alte saloane renumite din 5 mari zone ale țării. Ai posibilitatea de a vizualiza recenzii și fotografii din interior pentru a ști exact unde vei merge.

Care sunt serviciile la care poți apela prin această platformă?

Stailer este disponibil atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Poți căuta saloane de infrumusetare si pensat din Cluj, pentru tine și iubita/ul ta/tău. Efectuează programări online la relaxare prin platforma Stailer! Pentru doamne, serviciile disponibile sunt tunsul, coafatul, vopsitul, manichiura și pedichiura, machiajul, epilarea, masajul, cosmetica, pensatul, tratamentele pentru păr, servicii pentru gene și sprâncene, epilare definitivă și remodelare corporală.

Domnii pot apela la următoarele servicii: tuns, aranjat, pensat, barbă, manichiură și pedichiură, tratamente pentru păr, epilare periodică și epilare definitivă, cosmetică masculină și masaj pentru bărbați. Este posibil să fie un singur salon care să ofere servicii atât pentru femei, cât și pentru bărbați, sau câte unul pentru fiecare gen.

Stiliștii sunt acum mai aproape de tine!

Unii dintre cei mai buni stiliști din zonele de mai sus și-au înscris afacerea pe acest site. Programările sunt mai simplu de gestionat, iar notificările se trimit foarte rapid. Odată ce ai efectuat programarea, vei primi un mesaj text cu toate detaliile, inclusiv un link ce îți permite anularea lor. Dacă se întâmplă să anulezi tu sau stilistul programarea, vei fi informat imediat atât tu, cât și el.

Efectuarea programărilor se face foarte simplu, însă dacă întâmpini dificultăți poți consulta ghidul video disponibil pe site. Vei vedea care sunt pașii necesari pentru o programare, astfel încât să te asiguri că va fi îndeplinită. Poți face oricând programări online la relaxare prin platforma Stailer!

Caută serviciile de care ai nevoie și programează-te din timp pentru evenimentele ce vor urma! Reprezentanții platformei pot fi consultați prin live chat sau prin adresa de e-mail support@stailer.ro.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *