inima bucovinei

Rezerva un loc in Inima Bucovinei!

A inceput sezonul rece. Cei prevazatori si-au planificat sau se gandesc sa isi planifice deja concediile pentru cea din urma perioada a acestui an. Poate ca unii considera ca e prea devreme sa rezervi un loc pentru concediul din preajma sarbatorilor de iarna, insa stim cu totii cat de aglomerata este acea perioara. Din acest motiv recomand tuturor sa isi planifice concediile din timp.

Intervine o alta intrebare: unde? Dupa cum poate afla oricine, un loc foarte potrivit pentru petrecerea oricarui concediu este situat in frumoasa si pitoreasca Bucovina. Din proprie experienta spun, si pot fi de acord cu mine turisti straini sau autohtoni: o perioada de sedere in Inima Bucovinei este una ce te relaxeaza pe deplin, iti reincarca bateriile si te minuneaza de-a dreptul.

Regiunea Bucovinei este incarcata cu traditii pastrate cu sfintenie de-a lungul istoriei. Ospitalitatea este ceva definitoriu aici si poti gasi numeroase pensiuni unde te poti caza pe perioada concediului. Inima Bucovinei este una dintre ele, iar ca orice pensiune care se respecta, are si un site: www.inimabucovinei.ro. Situata in localitatea Frasin, judetul Suceava, pensiunea de 4 stele este amplasata pe liziera padurii, punand la dispozitia turistilor un teren de peste 22000 metri patrati. Relaxarea este la ea acasa aici, iar cadrul mirific imbina in egala masura modernul si rusticul.

Cei ce doresc sa aiba parte de o vacanta de patru stele in Bucovina pot sa afle consultand si site-ul inimabucovinei.ro faptul ca pensiunea dispune de un apartament si 10 camere duble. Paturile in camere pot fi alese de asemenea: paturi twin sau paturi matrimoniale. Dotarile moderne imbina intr-un stil armonios atat nevoile cotidiene cat si rusticul si elementele pitoresti care inunda privirile oricarui turist alege zona Bucovinei pentru concediu.

Motive pentru a vizita Bucovina exista suficiente pentru a convinge pe oricine. Cultura zonei reprezinta principalul astfel de motiv: manastirile din patrimoniul UNESCO, bisericile din zona sau alte obiective precum muzeele si Cetatea de Scaun a Sucevei incanta orice vizitator. Rezervatiile, parcurile naturale si natura sunt perfecte pentru un sejur de relaxare deplina. Mancarurile traditionale fac deliciul fiecarui turist, si astfel pensiunea Inima Bucovinei devine o destinatie perfecta pentru concediu.

In momentele in care stresul cotidian te apasa, cand simti ca ai nevoie de o eliberare din rutina zilnica, un concediu prelungit sau doar cateva zile petrecute in inima Bucovinei pot fi o varianta optima pentru reincarcarea bateriilor. Dupa cum am mai spus, recomand oricui sa aleaga macar o data o cazare la pensiunea Inima Bucovinei. Dupa ce vizitezi o singura data Bucovina, iti vei dori sa te reintorci iar si iar.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *