Sanse de finantare mai mari pe Kickstarter

Probabil ca ai auzit de Oculus Rift sau de consola gaming Oiya, ei bine aceste doua elemnte au un punct comun. Vorbim aici despre Kickstarter, site-ul care a oferit dezvoltatorilor acestor doua proiecte sa devina ceea ce sunt astazi. Daca ai un proiect suficient de bine realizat si care promite sa ofere multe celor care il sustin poti iesi din anonimat. Au fost proiecte care au primit finantare in valoare de milioane de dolari.

Pentru a avea mai multe sanse de a obtine finantarea de care ai nevoie ar trebui sa urmezi o serie elemente pe care le au in vedere cei de la Kickstarter:

1. Necesarul de finantare

E important sa iti plasezi un necesar de finantare adecvat afacerii tale. De cele mai multe ori, un proiect care are nevoie de o finantare de 10 000 de dolari va ajunge sa fie livrat in cel mult 30 de zile. In acest caz poti creste sansele tale de a obitine finantarea de care ai nevoie cu pana la 35%.

2. Timpul de livrare

Cu cat este timpul de livrare mai mare cu atat sunt sansele de finantare mai mari. Este o regula destul de valida in majoritatea cazurilor. Totusi daca proiectul ajunge sa primeasca finantare mai multa decat in mod necesar atunci este foarte posibil ca data de livrare a acestuia sa depaseasca termenul initial stabilit.

3. Prietenii pe Facebook

Cu cat ai mai multi prieteni pe Facebook cu atat iti vei spori sansele de a primi finantare din partea celor de pe Kickstarter. De obicei o persoana care are un numar de 10 prieteni pe Facebook are sanse de finantare de 9% pe cand una cu peste 1000 de contacte pe Site vei avea sanse de finantare mai mari cu pana la 40%.

Acestea sunt elementele principale care sunt luate in considerare de cei care analizeaza proiectele supuse pe site-ul Kickstarter.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *