stailer

Stailer sau cum să te programezi la un salon în doi timpi și trei mișcări

Ești în criză de timp, ai nevoie de un haircut rapid și tot ce poți să faci este să grăbești datul telefoanelor pentru a găsi un loc liber la un stilist din zonă. Ești la un moment dat dispus să accepți absolut orice variantă, atât timp cât un stilist pune mâna pe părul tău și nu trebuie să te complici să faci muncă de amator. Nu, nu este vorba doar despre nevoile femeilor, ci și a bărbaților. Pentru astfel de cazuri există Stailer!

Cum te ajută Stailer

Este vorba de o platformă ce te programează la un salon din orașul tău, dacă ești din Iași, Timișoara, Cluj Napoca, Oradea sau București. Mai multe detalii vezi aici. Altfel spus accesezi pagina stailer.ro, setezi ce dorești să îți filtreze platforma, adică serviciul de interes, la dată și ora dorită și în câteva clipe ai o lungă listă de opțiuni. Toate acestea îți sunt afișate în timp real, iar o eventuală programare îți este confirmată imediat.

  • Nu trebuie să dai telefoane, nici pentru a căuta, dar nici pentru a ți se confirma programarea.
  • Nu te costă nimic.
  • Poți crea un cont aici, mai ales dacă știi că revii, dar nu este obligatoriu nici măcar asta.

Stailer este pentru toată lumea, dar mai ales pentru cei care au înțeles că au nevoie de un aliat pentru a nu mai pierde timp căutând. Nu ești mofturos, însă uneori chiar este nevoie de o programare rapidă, aici și acum, nu mâine, nu poimâine.

Nu este poate imposibil să găsești loc liber, depinde și de ce anume te interesează. Însă ține cont că unele saloane ar putea aplica și regula așteptatului sau a taxei extra. Cu alte cuvinte, ți se spune că vor găsi loc și pentru tine, însă vei aștepta până când este posibil, ceea ce înseamnă pierdere de vreme. Sau te vor taxa mai mult, căci tot ce e urgent este pasibil de a fi mai scump. Deci, faci risipă de bani. Oricum o dai, nu este în avantajul tău.

Stailer este ușor de folosit

Mai ales generația de tineri apreciază cu atât mai mult tot ce ține de aplicații și căi mai ușoare de a face cumpărături, de a găsi și accesa servicii. Poate că tocmai tinerii vor aprecia Stailer mai mult, însă practic este pentru toată lumea. Este ușor de folosit, în sensul în care nu îți complici prea mult viața. Nu ai de instalat nimic, doar să setezi serviciul de interes – din lista de hair and beauty – și datele referitoare la ziua când îți dorești programarea.

Ai la îndemână toate reperele necesare pentru a face o alegere, anume fotografii din locație, durata estimată a sesiunii tale, costul clar exprimat, precum și repere despre cum să ajungi acolo sau recenzii ale clienților.

Stailer înseamnă, pe scurt, ceva mai simplu, rapid și din fericire gratuit! Află cum te poți programa la salon, în doi timpi și trei mișcări, cu Stailer.

Contact: support@stailer.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.