programare la salon cu stailer

Stailer se traduce prin experienta, tehnologie, calitate, rasfat si frumusete la puterea a treia

Industria frumusetii a fost luata cu asalt in ultimii ani si asta pentru ca ofera atat femeilor, cat si barbatilor servicii dintre cele mai inovatoare, mai curente si mai eficiente.

Este mult mai usor sa mergi acum la un salon de beauty pentru a-ti face o schimbare pentru ca aceasta industrie este intr-o continua schimbare si dezvoltare, deci ai foarte multe optiuni de unde sa poti alege. Mai nou, in aceasta nisa a aparut si o platforma cu scopul de a te programa la orice salon de beauty ai nevoie, rapid, simplu si eficient. Poti sa vezi aici mai multe detalii.

Stailer = experienta

Platforma Stailer vine pe piata cu unii dintre cei mai buni specialisti din domeniu pentru ca au o experienta vasta in spate, sunt la curent cu noutatile si pun un accent deosebit pe cerintele fiecarui client in spate. S-au inscris pe aceasta platforma pentru a oferi clientilor din experienta lor si pentru a crea momente frumoase cu fiecare serviciu oferit.

Stailer = tehnologie

Pentru ca traim in secolul unde tehnologia este la fiecare pas alaturi de noi, Stailer s-a adaptat vremurilor. Mai exact, oricine are nevoie de o programare la un salon de beauty, poate renunta destul de usor la metoda clasica de a da zeci de telefoane de la un salon la altul pentru a gasi un loc liber pe scaun. Poate accesa platforma Stailer si isi pot face o programare online la orice salon din zona, in mai putin de 5 minute.

Au un control total asupra programarii si nu sunt conditionati cu absolut nimic. Se pot programa chiar in acceasi zi. Stailer detine o intreaga lista de saloane de unde se pot alege o multitudine de servicii de beauty. Oricine se poate programa oricand, la orice ora. Toate detaliile precum durata, fotografii ale saloanelor, cat si ale lucrarilor, preturile serviciilor, cat si indicatii prin Google Maps, se regasesc la fiecare salon in parte.

Stailer = calitate

Calitatea isi spune cuvantul cu fiecare programare facuta. Unele dintre cele mai inovatoare si calitative servicii se afla in lista Stailer, pe care o pune la dispozitie publicului larg la orice ora din zi sau noapte. Ambientul din fiecare locatie este unul placut, cu bun gust, iar personalul ofera experiente de neuitat. In plus, produsele din saloanele de beauty sunt de la branduri recunoscute, ce ofera rezultate optime pentru serviciile oferite.

Stailer = rasfat

Se spune ca saloanele de beauty sunt un adevarat rasfat pentru fiecare persoana, mai ales dupa o zi plina de activitati, de probleme si stres. Stailer rasfata fiecare persoana care acceseaza platforma cu servicii calitative, eficiente, care ajuta la schimbarea starii.

Stailer = frumusete la puterea a treia

Servicii precum tuns, vopsit, manichiura si pedichiura, masaje de relaxare, tratamente faciale, make-up, pensat, aranjat si tuns barba, cat si alte servicii, se regasesc pe platforma online Stailer. Acestea au rolul de a aduce o transformare in viata fiecarei persoane, transformare care poate bucura pe oricine.

Stailer este un amalgam de servicii de unde orice persoana poate alege ceea ce are nevoie si ce ii place. In plus, este o platforma 100% gratuita care nu te conditioneaza cu absolut nimic. Pentru mai multe detalii cu privire la serviciile Stailer acceseaza pagina oficiala.

Date de contact: support@stailer.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *