stailer

Stop! Nu te tunde acasă – Stailer te programează la salon imediat

Uneori, în lipsă de variante recurgi la niște soluții nu foarte plăcute, dar necesare. Este neplăcut când vârfurile despicate oferă un aspect neplăcut, oricum vrei să aranjezi părul. Și mai neplăcut este când părul începe să crească și culoarea vopselei nu se potrivește cu culoarea ta naturală și apare respectiva discrepanță. Aceste neplăceri te fac să te vopsești singură, să îți tunzi singură vârfurile sau alte procese de acest gen care nu aduc aproape niciodată efectele scontate.

Este firesc să disperi uneori și să faci asta, pentru că nu reușești în nici un fel să obții o programare la salon în timp util și renunți la idee. Cu toții am făcut această greșeală, cel puțin o dată. Totuși, la mine schimbarea s-a văzut după ce am gasit aici soluția salvatoare, pe nume Stailer.

Orice programare la salon, online și gratuit

Am descoperit Stailer și tot acest proces greu de a mă programa la salon, a dispărut. Aceasta este platforma inovativă care permite programarea la salon în mod gratuit pentru oricine, online. Faptul că totul se întâmplă online este un mare plus pentru că scapi de vorbit la telefon, un proces atât de incomod pentru multe persoane, în special cu un străin.

Toate informațiile îți sunt afișate în fața ochilor, nu trebuie să stai să te uiți pe calendar pentru a vedea zilele în care poate să te primească stilistul, totul depinde doar de timpul tău liber. Selectezi ce ai nevoie și apar afișate rezultatele. Strict cele care se pliază pe selecțiile tale. Alegi după anumite criterii precum salon, stilist, prețuri, poze și alte detalii. Toate serviciile din sfera hair & beauty sunt disponibile și te poți programa pentru oricare dintre ele.

Cum te asiguri că este validată programarea

Totul se întâmplă online, cu ajutorul unui device și al unui număr de telefon. După ce selectezi tot ceea ce ai nevoie trebuie să adaugi informațiile tale de contact. Printre acestea se află și numărul de telefon. Pentru ca tu să primești o confirmare, dar și pentru a o valida în platformă, trebuie să introduci codul primit prin mesaj. În acest fel te asiguri că a fost procesată și că este asigurat locul tău pe scaunul stilistului, cosmeticianului sau oricare altul.

Poți beneficia de servicii chiar și dacă nu ai un cont creat. Acesta totuși îți aduce anumite avantaje. Unul dintre ele este posibilitatea de a seta un reminder care să sune atunci când îl programezi, pentru că este firesc să omiți uneori lucruri. În acest fel te asiguri că nu ratezi întâlnirea cu stilistul.

Un alt avantaj este faptul că poți vedea toate serviciile la care ai fost, când și la cine. Astfel poți merge din nou și afli exact când este momentul potrivit pentru o nouă programare.

Platforma are o hartă inclusă care duce direct la locația salonului. Nu te mai învârți în jurul blocului sau pe străzi lăturalnice până să găsești adresa corectă. Simplu și facil, la îndemână pentru oricine. Este exact soluția salvatoare care a apărut pentru ca toată lumea să se bucure de programări la salon în timp util. Accesează și tu Stailer!

Contact:

support@stailer.ro.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *