Swingerii si totul despre ei

Ce este swinging-ul? Este un tip de sex in grup in care se practica schimbul de parteneri intre cupluri. Este practicant de ceva vreme la noi, chiar daca inca este un subiect tabuu. Acest tip ed sex poate oferi unei relatiei ceea ce ii lipseste, adica incercarea, noutatea. Pentru unele relatii deja a devenit un stil de viata.

Care sunt beneficiile acestei practici? Pai in primul rand iti indeplinesti unele fantezii sexuale, iti depasesti inhibitiile. De asemenea poti evita monotonia din cuplu. Si de ce nu iti poti consolida relatia? Pentru ca incrcati noi experiente impreuna si nu separat.

De cele mai multe ori swingerii sunt in general cupluri apropiate care se unosc de mult timp. posibil chiar inainte de casatorie. Exsista in Romania cluburi de swingerii, dar majoritatea persoanelor prefera sa isi gaseasca astfel de parteneri pe internet. Primul club de acest gen a fost deschis in Bucuresti acum patru ani.

Exista anumite tipuri de swinging si mai exact soft, closed si open. Soft swinging este pentru cei incepatori, chiar daca se face schimb de parteneri ei raman in aceeasi camera. Penetrarea nu este acceptata in acest caz. Ce poate include? Atingeri, sex oral si saruturi.

Daca vorbim de swinging closed ne referim aici la schimb de parteneri, unde cuplurile fac sex dar in camere separate. Ultimul tip de swinging este cel open. Cei care adora lucrurile incitate si ii place sa se uite la partener cum se joaca este bine sa aleaga swinging open. Aici partenerii se schimba si fac sex intre ei de mai multe ori chiar in aceasi incapere. Are loc practic o orgie sexuala.

Desigur aceasta practica nu este pentru orice. Nu ii poti cere unei persoane retrase si inchisa in ea sa participe la acest tip de sex. Un lucru foarte important este comunicarea deschisa si receptivitatea la cunoasterea oamenilor noi.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *